Ιρίνα Σάικ: Ανέβασε φωτογραφίες με το πιο μικροσκοπικό μπικίνι

Η Ιρίνα Σάικ άλλωστε είτε στην πασαρέλα είτε στις φωτογραφήσεις για τα κορυφαία περιοδικά μόδας στον πλανήτη είτε στην καθημερινότητά της κόβει την ανάσα

Ιρίνα Σάικ: Ανέβασε φωτογραφίες με το πιο μικροσκοπικό μπικίνι
Instagram
1'

Η Ιρίνα Σάικ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με το πιο μικροσκοπικό μπικίνι που έχουμε δει.

Η Ιρίνα Σάικ άλλωστε είτε στην πασαρέλα είτε στις φωτογραφήσεις για τα κορυφαία περιοδικά μόδας στον πλανήτη είτε στην καθημερινότητά της κόβει την ανάσα. Η ίδια έγινε διάσημη στον χώρο του μόντελινγκ ύστερα από ένα εξώφυλλο για το περιοδικό Sports Illustrated το 2007 σε ηλικία μόλις 21 ετών. «Οι άνθρωποι γενικά, όχι μόνο στο μόντελινγκ, θέλουν να σε βάζουν σε κουτάκια. Σου βάζουν ταμπέλες» είχε τονίσει η Ιρίνα Σάικ σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle.

https://www.instagram.com/p/C-p3SKOOycP/

Πρόσφατα, η Ιρίνα Σάικ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με το πιο μικροσκοπικό μπικίνι που την έχουμε δει ποτέ.

Συγκεκριμένα, το διάσημο supermodel δημοσίευσε φωτογραφίες από τις διακοπές της, ανακεφαλαιώνοντας το καλοκαίρι της. Μεταξύ άλλων, τη βλέπουμε να απολαμβάνει τη δροσιά μιας πισίνας, αλλά και πάνω σε ένα παιδικό όχημα, όπου μας δείχνει την πίσω όψη του μαγιό, που αποτελείται μόνο από κορδόνια και είναι πραγματικά απίστευτα σέξι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή