ΗΠΑ: 8χρονη χτύπησε με ρόπαλο ληστή που πάλευε με τον πατέρα της

«Έβαλε το όπλο στο τραπέζι και μου ζήτησε να του δώσω όλα τα χρήματα που είχα στο ταμείο. Του απάντησα "θα στα δώσω"», περιέγραψε ο πατέρας της 8χρονης για τη ληστεία

ΗΠΑ: 8χρονη χτύπησε με ρόπαλο ληστή που πάλευε με τον πατέρα της
1'

Θάρρος είχε μια 8χρονη στη Μινεσότα των ΗΠΑ, όταν ένας 37χρονος προσπάθησε να ληστέψει την κάβα του πατέρα της. Τότε, η 8χρονη έπιασε ένα ρόπαλο και άρχισε να χτυπά τον ληστή, ο οποίος πάλευε με τον πατέρα της.

Όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν ο 37χρονος Κοντσοβάρ Μορέλ μπήκε στην κάβα και έβγαλε όπλο ζητώντας από τον ιδιοκτήτη της και πατέρα της 8χρονης να του δώσει τα χρήματα που υπήρχαν στο μαγαζί.

«Έβαλε το όπλο στο τραπέζι και μου ζήτησε να του δώσω όλα τα χρήματα που είχα στο ταμείο. Του απάντησα "θα στα δώσω"», περιέγραψε ο πατέρας της 8χρονης για τη ληστεία.

Κάποια στιγμή ο 37χρονος επιχείρησε να περάσει πίσω από τον πάγκο και τότε ο πατέρας της 8χρονης αφού τον γρονθοκόπησε, πάλεψε μαζί του για να τον ακινητοποιήσει.

Τότε ήταν που παρενέβη η 8χρονη, η οποία, όπως φαίνεται στο βίντεο, πήρε ένα ρόπαλο και άρχισε να χτυπάει τον ληστή.

«Είμαι τόσο περήφανος για εκείνη. Είναι τόσο δυνατή» είπε ο πατέρας της που δεν κατάλαβε ότι η κόρη του είχε εμπλακεί στο περιστατικό μέχρι που είδε το βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή