Βρετανία: Σκύλος σκότωσε τη μητέρα 5 παιδιών - Πρόσφατα είχε χάσει τη κόρη της

Η άτυχη γυναίκαι στις αρχές του Ιουλίου είχε πει το τελευταίο αντίο στη κόρη της
GoFundMe
2'

Τραγικό τέλος βρήκε μια 34χρονη γυναίκα στη Βρετανία η οποία δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο της το σκύλο.

Η άτυχη γυναίκα μητέρα 5 παιδιών, βρήκε μαρτυρικό θάνατο όταν το σκυλί της ράτσας Μπουλμαστίφ της όρμηξε. Το περιστατικό διαδραματίστηκε στις 29 Ιουλίου όταν η Μισέλ Χέμπστεντ έπεσε θύμα του σκύλου της, ο οποίος την δάγκωσε βάναυσα στο αριστερό της χέρι.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψαν οι γείτονες η γυναίκα βγήκε αιμόφυρτη στο μπαλκόνι του σπιτιού της και στην συνέχεια πέρασε σε διπλανό πάρκο, όπου και κατέρρευσε.

Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, κατέσχεσε δύο σκυλιά, το Μπουλμαστίφ και ένα Πομερένιαν. Ωστόσο, σύμφωνα με τις Αρχές κανένα από τα δύο σκυλιά δεν ανήκει στις «απαγορευμένες ράτσες» στη Βρετανία.

«Ήταν αναίσθητη και με πολλές βαθιές πληγές στο χέρι της», είπε ένας γείτονας που έτρεξε στο σημείο για να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα.

Το τραγικό αυτό συμβάν έγινε μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η γυναίκα είχε χάσει την κόρη της. «Στις αρχές Ιουλίου είχε χάσει την κόρη της και πραγματικά η οικογένεια πέρναγε πολύ δύσκολες στιγμές», τόνισε μια γειτόνισσα και καλή φίλη του θύματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η Χέμπστεντ κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία, καθώς από τα δαγκώματα του σκύλου κόπηκε η αρτηρία στο αριστερό της χέρι.

Πάντως, ο ιατροδικαστής του Έσσεξ, με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι πήρε εντολή να σταματήσει τις διαδικασίες νεκροψίας -νεκροτομής, εως ότου αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.