Βιρτζίνια: Κοριτσάκι σκοτώθηκε μετά από καταδίωξη - Το είχε απαγάγει νωρίτερα ο πατέρας του

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του

Βιρτζίνια: Κοριτσάκι σκοτώθηκε μετά από καταδίωξη - Το είχε απαγάγει νωρίτερα ο πατέρας του
1'

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Βιρτζίνια με ένα κοριτσάκι να χάνει τη ζωή του μετά από καταδίωξη που ακολούθησε την απαγωγή της, από τον πατέρα της, λίγο αφού ο ίδιος μαχαίρωσε τη μητέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κορίτσι 1 έτους και οι αστυνομικοί το βρήκαν με τη μητέρα του με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην Βιρτζίνια Μπιτς το βράδυ της Τετάρτης. Διαπίστωσαν ότι ο Ντάνα Πλάμερ, 36 ετών, από τη Βιρτζίνια Μπιτς, τους μαχαίρωσε πριν τραπεί σε φυγή με τους γιους του 7 και 5 ετών και την ενός έτους κόρη του, είπε η αστυνομία της Βιρτζίνια Μπιτς.

Το τραυματισμένο παιδί και η γυναίκα, η μητέρα των παιδιών, μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία, όπου ήταν σε σταθερή κατάσταση την Πέμπτη, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Αμέσως σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό των παιδιών, ενώ εκδόθηκε Amber Alert. Το πρωί της Πέμπτης, η αστυνομία ειδοποιήθηκε ότι το SUV που αναζητούσαν είχε εντοπιστεί. Η αστυνομία της Πολιτείας της Βιρτζίνια προσπάθησε να το σταματήσει, είπε η αστυνομία. Μια καταδίωξη ξεκίνησε όταν ο οδηγός δεν σταμάτησε και αντ’ αυτού συνέχισε βόρεια στο Μέριλαντ, όπου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και τράκαρε, είπε η αστυνομία.

Τα τρία παιδιά βρέθηκαν, αλλά το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ο Πλάμερ συνελήφθη στο σημείο της σύγκρουσης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή