Τέιλορ Σουίφτ: Χάος σε συναυλία της - Εκατοντάδες θεατές παγιδεύτηκαν έξω από το Γουέμπλεϊ

Η Τέιλορ Σουίφτ επέστρεψε στο Λονδίνο για πέντε ακόμη συναυλίες, ωστόσο πολλοί θαυμαστές της έχασαν την έναρξη της συναυλίας λόγω πρωτοφανούς προβλήματος 
3'

Έξαλλοι έγιναν εκατοντάδες θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ όταν.. παγιδεύτηκαν έξω από το Γουέμπλεϊ με αποτέλεσμα να χάσουν την έναρξη του σόου την Πέμπτη, αφο η ασφάλεια δεν επέτρεπε σε κανέναν να μπει, ενώ η συναυλία είχε ήδη ξεκινήσει.

Η 34χρονη τραγουδίστρια επέστρεψε στο Λονδίνο για πέντε ακόμη συναυλίες, ωστόσο πολλοί θαυμαστές της απογοητεύτηκαν που έχασαν τα πρώτα τραγούδια της συναυλίας για τον απλό λόγο ότι περίμεναν να προμηθευτούν το... βραχιολάκι τους!

Οι Swifties εξοργίστηκαν με την ασφάλεια στο στάδιο που απαγόρευσε την είσοδο στον χώρο, επειδή είχαν τελειώσει τα βραχιολάκια ασφαλείας που μοιράζουν στους θεατές. Παρακαλούσαν να τους αφήσουν να μπουν, αφού είχαν το εισιτήριό τους για να μην χάσουν την εντυπωσιακή έναρξη του σόου, αλλά μάταια.

Ένας θεατής είπε: «Ήταν χάος που δεν άφηναν κανέναν να μπει χωρίς βραχιολάκι. Έφερναν μερικά, αλλά κι αυτά εξαντλούνταν και κάθε φορά έπρεπε να περιμένεις πολλή ώρα πριν φέρουν περισσότερα».

Προβλήματα ωστόσο υπήρχαν και στην αγορά εισιτηρίων από την εταιρεία που είχε αναλάβει την διακίνηση, καθώς ένα πρωτοφανές τεχνικό σφάλμα εμπόδιζε την αγορά εισιτηρίων, με αποτέλεσμα εκατοντάδες θέσεις να μείνουν κενές και πολλοί θαυμαστές της Σουίφτ απογοητευμένοι που δεν μπόρεσαν να την απολαύσουν από κοντά.

Φωτογραφίες στο Χ δείχνουν μεγάλα κομμάτια κενών θέσεων στο Γουέμπλεϊ, με τους θεατές να κάνουν λόγο για φιάσκο, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτηριο, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι τους εστάλησαν λάθος κωδικοί και δεν κατάφεραν ποτέ να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αγοράς.

Οι συναυλίες αυτές της Σουίφτ στο Γουέμπλεϊ έχουν να κάνουν με την «ενότητα και την αγάπη» μετά την αποτυχημένη επίθεση στις συναυλίες της στην Αυστρία, μία πολύ δύσκολη στιγμή για την τραγουδίστρια, που αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες στη Βιέννη, όταν αποκαλύφθηκε ότι έγινε στόχος τρομοκρατών.

Το περιστατικό εκείνο ήρθε λίγο μετά τη δολοφονία τριών νεαρών κοριτσιών σε μάθημα χορού με θέμα την Τέιλορ Σουίφτ στο Σάουθπορτ.

Το σόου της Σουίφτ στο Γουέμπλεϊ στις 15 Αυγούστου ήταν το πρώτο μετά από τα δύο περιστατικά, με την ίδια να σπάει τη σιωπή της στη σκηνή.

«Ο τρόπος που μας καλωσορίσατε. Είστε 92.000 εδώ, με τα χέρια σας στον αέρα, φωνάζοντας τα λόγια. Σας ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας. Σε αγαπάμε τόσο πολύ Λονδίνο. Ξέρω πόσο προγραμματισμό, ενέργεια και προσπάθεια χρειάστηκε για να έρθετε και το εκτιμώ πραγματικά», είπε η Σουίφτ που είχε στο πλευρό της τον φίλο της και αγαπημένο καλλιτέχνη των Άγγλων Εντ Σίραν.