SOS από τον Τούρκο καθηγητή: Έρχεται μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη και δεν είναι έτοιμη

Πολύ ανησυχητικές οι νέες προειδοποιήσεις από τον γνωστό Τούρκο καθηγητή για σεισμό στην Τουρκία 

SOS από τον Τούρκο καθηγητή: Έρχεται μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη και δεν είναι έτοιμη
1'

Νέες ανησυχητικές δηλώσεις για τον ισχυρότατο σεισμό που αναμένεται στην Κωνσταντινούπολη έκανε ο καθηγητής Δρ. Naci Görür.

Με δεδομένο το γεγονός ότι η ευρύτερη περιοχή της θάλασσας του Μαρμαρά έχει από τα καλύτερα στον κόσμο ιστορικά αρχεία σεισμών, ο Τούρκος καθηγητής προκάλεσε σοβαρή ανησυχία με τις νέες δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Μετά τον σεισμό στις 17 Αυγούστου 1999, ο επιστημονικός κόσμος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την περιοχή του Μαρμαρά και είπε ότι η περιοχή γενικά και η Κωνσταντινούπολη ειδικότερα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για σεισμό. Έχουν περάσει 25 χρόνια, αλλά εξακολουθούμε να μιλάμε. Η Κωνσταντινούπολη δεν είναι έτοιμη για σεισμό. Αυτό που έχει γίνει μέχρι σήμερα είναι ένα κλάσμα αυτού που πρέπει να γίνει.

Για να είναι η Κωνσταντινούπολη προετοιμασμένη για σεισμό, η κυβέρνηση, η τοπική αυτοδιοίκηση και ο λαός της Κωνταντινούπολης πρέπει να ενώσουν τα χέρια, να αλληλοβοηθηθούν και να συνεργαστούν. Η κυβέρνηση και η τοπική διοίκηση πρέπει να επιδείξουν αποφασιστική βούληση και ο λαός πρέπει να εκπληρώσει τα καθήκοντα ελέγχου και παρακολούθησης. Διαφορετικά, θα είμαστε πολύ λυπημένοι ως έθνος. Μην ξεχνάτε τους σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή