Κρις Μάρτιν - Ντακότα Τζόνσον: Μάρτη αρραβωνιάστηκαν, τώρα χώρισαν

Ο Κρις Μάρτιν και η ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον «αρραβωνιάστηκαν» μετά από έξι χρόνια σχέσης, αλλά δεν κράτησε...

Κρις Μάρτιν - Ντακότα Τζόνσον: Μάρτη αρραβωνιάστηκαν, τώρα χώρισαν
1'

Ο Chris Martin τωων Coldplay και η ηθοποιός Dakota Johnson χώρισαν μετά από επτά χρόνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα, που επικαλείται η βρετανική Mirror.

Το ζευγάρι ακύρωσε τον αρραβώνα του, που είχε γίνει τον περασμένο Μάρτιο, μετά από ισχυρισμούς ότι «απομακρύνθηκαν». Ο Chris, 47 ετών, και η Dakota, 34 ετών, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2017 πριν αρραβωνιαστούν αρκετά χρόνια αργότερα. Τώρα, όμως, λέγεται ότι αποφάσισαν ότι είναι «καλύτερο να προχωρήσουν».

Η είδηση έρχεται μετά τον εντοπισμό της Αμερικανίδας ηθοποιού το περασμένο Σαββατοκύριακο χωρίς το τεράστιο δαχτυλίδι αρραβώνων της. Έβγαζε βόλτα τον σκύλο της όταν την απαθανάτισαν, πυροδοτώντας εικασίες σχετικά με την κατάσταση του ζευγαριού.

Μιλώντας στη Mail Online, μια πηγή δήλωσε: «Ο Chris και η Dakota έχουν προσπαθήσει απεγνωσμένα και σκληρά τους τελευταίους μήνες για να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει. Θα έχουν πάντα αγάπη ο ένας για τον άλλον, αλλά και οι δύο έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η σχέση δεν μπορεί να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή