Μάθου Πέρι: Η «βασίλισσα της κεταμίνης» με την πολυτελή ζωή που κατηγορείται για τον θάνατο του

Η Σάνγκα αντιμετωπίζει τώρα εννέα κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της συνωμοσίας για τη διανομή κεταμίνης και της διανομής με αποτέλεσμα το θάνατο

Μάθου Πέρι: Η «βασίλισσα της κεταμίνης» με την πολυτελή ζωή που κατηγορείται για τον θάνατο του
3'

Η φερόμενη ως η «βασίλισσα της κεταμίνης», Τζασβίν Σάνγκα, είναι ένα από τα πέντε άτομα που σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους προμήθευσαν κεταμίνη στον πρωταγωνιστή των Friends, Μάθιου Πέρι, εκμεταλλευόμενη τον εθισμό του στα ναρκωτικά για κέρδος και οδηγώντας στον θάνατό του από υπερβολική δόση.

Η Σάνγκα αντιμετωπίζει τώρα εννέα κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της συνωμοσίας για τη διανομή κεταμίνης και της διανομής με αποτέλεσμα το θάνατο.

Η Αμερικανοβρετανίδα με διπλή υπηκοότητα, η οποία εμφανίστηκε με πουλόβερ στο δικαστήριο, δήλωσε αθώα.

javeen.jpg

Το αίτημά της για εγγύηση απορρίφθηκε και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τη δίκη της τον Οκτώβριο.

Το κατηγορητήριο ισχυρίζεται ότι η διανομή κεταμίνης από την Σάνγκα στις 24 Οκτωβρίου 2023 προκάλεσε τον θάνατο του ηθοποιού.

Η κεταμίνη είναι ένα διασχιστικό αναισθητικό που έχει κάποιες παραισθησιογόνες επιδράσεις, σύμφωνα με την Αμερικανική Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών (DEA). Μπορεί να στρεβλώσει την αντίληψη της όρασης και του ήχου και κάνει τον χρήστη να αισθάνεται αποσυνδεδεμένος και χωρίς έλεγχο.

Χρησιμοποιείται ως ενέσιμο αναισθητικό για ανθρώπους και ζώα επειδή κάνει τους ασθενείς να αισθάνονται αποκομμένοι από τον πόνο και το περιβάλλον τους.

Η ουσία υποτίθεται ότι χορηγείται μόνο από γιατρό, λένε οι ερευνητές, και οι ασθενείς που έχουν πάρει το φάρμακο θα πρέπει να παρακολουθούνται από έναν επαγγελματία λόγω των πιθανών επιβλαβών επιπτώσεών του.

Η Σάνγκα φέρεται να είχε το στρατηγείο της στο «σπίτι της» τουλάχιστον από το 2019, το επονομαζόμενο "Sangha Stash House".

Το σπίτι της στο Βόρειο Χόλιγουντ ήταν ένα «κατάστημα πώλησης ναρκωτικών», δήλωσε ο Μάρτιν Εστράντα, ο εισαγγελέας των ΗΠΑ για την Κεντρική Περιφέρεια της Καλιφόρνιας, σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.

Περισσότερα από 80 φιαλίδια κεταμίνης φέρεται να βρέθηκαν εκεί σε έρευνα, μαζί με χιλιάδες χάπια που περιελάμβαναν μεθαμφεταμίνη και κοκαΐνη.

Ταυτόχρονα, ζούσε μια ζωή jetsetter την οποία διατυμπάνιζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγο μετά την υπερβολική δόση του Πέρι, δημοσίευσε φωτογραφίες που απεικονίζουν τον υπερβολικό τρόπο ζωής της, συμπεριλαμβανομένων πάρτι και ενός ταξιδιού στην Ιαπωνία και το Μεξικό.

Και την ημέρα πριν ανακοινωθούν οι συλλήψεις, η δραστηριότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδηλώνει ότι πήγε σε ένα κομμωτήριο και έβαψε τα μαλλιά της μωβ.

Ο λογαριασμός Instagram όπου κοινοποιήθηκαν αυτές οι αναρτήσεις επιβεβαιώθηκε ότι ανήκει σε αυτήν από έναν εκπρόσωπο της Κεντρικής Περιφέρειας της Καλιφόρνιας του Γραφείου του Εισαγγελέα των ΗΠΑ.

Εάν καταδικαστεί για όλες τις κατηγορίες, η Σάνγκα θα αντιμετωπίσει υποχρεωτική ελάχιστη ποινή 10 ετών σε ομοσπονδιακή φυλακή και νόμιμη μέγιστη ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Οι αμερικανικές αρχές λένε ότι αποκάλυψαν επίσης την υποτιθέμενη σύνδεση της Σάνγκα με έναν άλλο θάνατο από υπερβολική δόση, αυτή τη φορά το 2019.

Τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι γνώριζε για τους κινδύνους της κεταμίνης αφού την πούλησε σε έναν πελάτη, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση μετά την αγορά του φαρμάκου.

Αναφέρθηκε ότι επικοινώνησε μαζί της ένα από τα μέλη της οικογένειάς του, το οποίο της έστειλε μήνυμα λέγοντας: «Η κεταμίνη που πουλήσατε στον αδελφό μου τον σκότωσε. Αναφέρεται ως αιτία θανάτου».

Λίγες μέρες αργότερα, η Σάνγκα λέγεται ότι έψαξε στο Google: «Μπορεί η κεταμίνη να καταχωρηθεί ως αιτία θανάτου;», σύμφωνα με τους ερευνητές.

Οι αρχές λένε ότι η Σάνγκα θα αντιμετωπίσει κατηγορίες και γι' αυτήν την υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια

08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια