Μάθιου Πέρι: Τον χρέωναν υπέρογκα ποσά για την κεταμίνη - Έτσι εκμεταλλεύτηκαν τον εθισμό του

Τον χρέωναν 2.000 δολάρια για φιαλίδιο που κόστιζε μόλις 12
Associated Press
2'

Ο Μάθιου Πέρι πέθανε από υπερβολική δόση κεταμίνης, με τους πέντε συλληφθέντες για τον θάνατό του να εκμεταλλεύονται τον εθισμό του ηθοποιού μέχρι τέλους, εθισμό που δεν κατόρθωσε ποτέ να ξεπεράσει, παρά τις πολλές και έντονες προσπάθειές του.

«Αναρωτιέμαι πόσα θα πληρώσει αυτός ο ηλίθιος» ήταν ένα από τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι εμπλεκόμενοι που προμήθευαν τον Μάθιου Πέρι με ναρκωτικά με μοναδικό σκοπό να του αποσπάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα μπορούσαν.

Η κατηγορία που εκδόθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης αφορά την Τζασβίν Σανγκά, γνωστή και ως «βασίλισσα της κεταμίνης» και τον τον Δρ. Σαλβαδόρ Πλασένθια ως τους κατηγορούμενους για τον θάνατο του Πέρι. Κατηγορίες έχουν απαγγελθεί επίσης σε έναν γιατρό, τον Μαρκ Σάβεζ, τον βοηθό του Πέρι, Κένενθ Ιγουάμασα, και ένα άλλο άτομο, τον Έρικ Φλέμινγκ.

Οι γιατροί αρνήθηκαν να του αυξήσουν τη δόση και απευθύνθηκε αλλού

Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (DEA) ανέφερε: «Όταν οι γιατροί της κλινικής αρνήθηκαν να αυξήσουν τη δόση του, ο Πέρι στράφηκε σε ασυνείδητους γιατρούς που τον είδαν ως έναν τρόπο για να βγάλουν γρήγορα χρήματα».

Την ίδια ώρα, οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι «ο Σάβεζ έδινε την κεταμίνη στον Πλασένθια, εξασφαλίζοντας μέρος του φαρμάκου από έναν διανομέα χονδρικής μέσω μιας δόλιας συνταγής».

Επιβεβαιώνοντας τη θεωρία για απροκάλυπτη εκμετάλλευση η εισαγγελική ομάδα τόνισε ότι «ο Πλασένθια χρέωσε τον Πέρι με 2.000 δολάρια (1.500 λίρες) ένα φιαλίδιο που κόστιζε στον Δρ Σάβεζ περίπου 12 δολάρια (9 λίρες)».

Σχετικές ειδήσεις