Σκότωσε τη νύφη της και αυτοκτόνησε για να πάρει την κηδεμονία της εγγονής της ο γιος της

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες για την αδιανόητη τραγωδία στο Μανχάταν
2'

Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Μανχάταν, όταν γυναίκα σκότωσε τη μητέρα της εγγονής της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, προκειμένου να πάρει ο γιος της την κηδεμονίας της εγγονής της.

Σύμφωνα με την «New York Post», η 65χρονη Καθλίν Λι, η οποία βρισκόταν στο τελικό στάδιο του καρκίνου, πυροβόλησε και σκότωσε την 45χρονη δασκάλα ειδικής αγωγής Μαρίσα Γκάλογουεϊ στις 26 Ιουλίου σε έναν δρόμο του Μανχάταν, προτού βάλει τέλος και στη δική της ζωή.

Τώρα οι γονείς του θύματος υποστηρίζουν ότι όλα έγιναν βάσει ενός αρρωστημένου σχεδίου, και ότι ο γιος της δράστιδος θέλει να τους αποκόψει τελείως από την εγγονή τους.

«Είναι σαφές ότι η μητέρα [του Ριντ] είχε σχέδιο να σκοτώσει τη Μαρίσα προκειμένου ο γιος της να αποκτήσει την [πλήρη] επιμέλεια. Δυστυχώς, [ο Ριντ] έχει επιδείξει την πρόθεση να προωθήσει τους ίδιους στόχους της μητέρας του, καθώς αρνείται να μας παράσχει οποιαδήποτε πρόσβαση στη Λίλι εδώ και σχεδόν 3 εβδομάδες» αναφέρουν οι παππούδες της 4χρονης στα δικαστικά έγγραφα.

Το ζευγάρι, που ζει στο Κέιπ Μέι της Νέας Υόρκης - ζητά από τον δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μανχάταν να τους μεταβιβάσει τον χρόνο ανατροφής της Μαρίσα, που είχε καθοριστεί σε συμφωνία επιμέλειας του 2022 με τον Ριντ, σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Παρασκευή. Ζητούν επίσης να δοθεί εντολή στον Ριντ να συνεχίσει να ζει στη Νέα Υόρκη μέχρι η Λίλι να γίνει 18 ετών, ώστε να μπορέσει να διατηρήσει τη στενή σχέση που έχει με τους παππούδες της και την ετεροθαλή αδελφή της Μάριελ, που η Μαρίσα απέκτησε πριν από 1 χρόνο με δωρητή σπέρματος.

Σχετικές ειδήσεις