Μάικλ Μάντσεν: Συνελήφθη ο γνωστός ηθοποιός για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Έσπρωξε και κλείδωσε έξω από το σπίτι την σύζυγο του Ντίννα 
1'

Ο Μάικλ Μάντσεν, γνωστός για τις συμμετοχές του στις ταινίες του Ταραντίνο που ενσάρκωνε πάντα έναν «σκληρό» τύπου, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της συζύγου του.

Σύμφωνα με το TMZ, η κομητεία του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε το γεγονός πως λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 18 Αυγούστου, η σύζυγος του τηλεφώνησε στις αρχές και ισχυρίστηκε ότι την έσπρωξε και την κλείδωσε έξω από το σπίτι.

Ο Μάντσεν έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες του Κουεντίν Ταραντίνο όπως το Kill Bill, το Reservoir Dogs και το Once Upon a Time... in Hollywood, ενσαρκώνοντας πάντα τον σκληρό άντρα. Ακόμη, έχει χαραχτεί στις μνήμες του κοινού για τον ρόλο του στη ταινία Reservoir Dogs (1992), οπού υποδύθηκε τον Mr. Blonde, έναν ιδιαίτερα σαδιστικό εγκληματία.

Ο 66χρονος κατέθεσε εγγύηση 20.000 δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερος και προσπάθησε να λύσει την «παρεξήγηση» με μια ανακοίνωση μέσω εκπροσώπου, ο οποίος δήλωσε στο Variety: «Ήταν μια διαφωνία μεταξύ του Μάικλ και της συζύγου του, η οποία ελπίζουμε να επιλυθεί θετικά και για τους δύο» δήλωσε.