Ναυάγιο στη Σικελία: Η τελευταία ανάρτηση του αγνοούμενου Κρις Μορβίλο λίγες ημέρες πριν το συμβάν

Συνεχίζεται η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης των έξι αγνοουμένων από το ναυάγιο στην Σικελία

Ναυάγιο στη Σικελία: Η τελευταία ανάρτηση του αγνοούμενου Κρις Μορβίλο λίγες ημέρες πριν το συμβάν
2'

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση διάσωσης στα ανοικτά των ακτών της Σικελίας, μετά τη βύθιση του σούπερ γιοτ Bayesian με βρετανική σημαία, ύστερα από έντονη κακοκαιρία, το πρωί της Δευτέρας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο σεφ του πλοίου, πέθανε και το σώμα του ανασύρθηκε, σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Σικελίας.

Περίπου 15 άνθρωποι έχουν διασωθεί από το σκάφος, ενώ έξι παραμένουν αγνοούμενοι.

Ειδικοί δύτες της ιταλικής πυροσβεστικής συνέχισαν τις έρευνες νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Οι αγνοούμενοι

Τα πέντε από τα έξι άτομα που αγνοούνται έχουν κατονομαστεί.

Αρκετοί από τους επιβαίνοντες ήταν συνεργάτες του επιχειρηματία Μάικ Λιντς, ο οποίος πρόσφατα αθωώθηκε για απάτη στις ΗΠΑ.

Υπήρξαν αναφορές ότι το ταξίδι με γιοτ ήταν μια γιορτή για την αθώωση του Βρετανού επιχειρηματία.

Οι αγνοούμενοι είναι ο Βρετανός επιχειρηματίας, Μάικλ Λιντς, η κόρη του, Χάνα, ο πρόεδρος της Morgan Stanley International, Τζόναθαν Μπλούμερ, η σύζυγό του, Τζούντι και ο δικηγόρος Κρις Μορβίλο.

Η τραγική ανάρτηση του αγνοούμενου δικηγόρου

Ήταν η προτελευταία του ανάρτηση στην πλατφόρμα, λίγο καιρό πριν το ναυάγιο που θα σφράγιζε τη μοίρα του.

«Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην υπομονετική και απίστευτη γυναίκα μου, τη Νέντα Μορβίλο, και τις δύο δυνατές, έξυπνες και πανέμορφες κόρες μου, Σαμπρίνα και Σοφία. Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα χωρίς την αγάπη και την υποστήριξή σας. Χαίρομαι πολύ που γυρισα σπίτι. Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...» κατέληγε το τραγικό post του Μορβίλο.

chris-morvillo.jpg

Ο Μορβίλο έχει εργαστεί σε υποθέσεις διαφθοράς υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης αθώωσης του Λιντς. Ως βοηθός εισαγγελέα της νότιας περιφέρειας της Νέας Υόρκης από το 1999 έως το 2005, εργάστηκε στην ποινική έρευνα γύρω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2001 στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Από το 2011 είναι εταίρος της δικηγορικής εταιρείας Clifford Chance στη Νέα Υόρκη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στον Έβρο