Ντετέκτιβ αποκαλύπτει το βασικό σημάδι που μαρτυρά πώς απατάει ένας άνδρας και μια γυναίκα

Ο ειδικός μας δίνει την πληροφορία που όλοι θέλουμε να ξέρουμε
2'

Προφανώς, υπάρχει μια βασική διαφορά μεταξύ του τρόπου με τον οποίο οι άνδρες και οι γυναίκες απατούν ο ένας τον άλλον, και την αποκαλύπτει ένας ιδιωτικός ερευνητής.

Ο Raymond Ranno έχει πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα, έχοντας το δικό του πρακτορείο PI στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

Ο βετεράνος του κλάδου λέει ότι έχει συνεργαστεί με «εκατοντάδες δικηγόρους, ασφαλιστικές εταιρείες, αυτοασφαλισμένες εταιρείες, αστυνομικά τμήματα, πανεπιστήμια και τον ιδιωτικό τομέα».

Ισχυρίζεται ότι «περίπου το 40 τοις εκατό» της δουλειάς του αποτελείται από κατασκοπεία ζευγαριών που απατούν.

Προφανώς, αν και μπορεί να υπάρχουν παρόμοια σημάδια, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του τι εστιάζουν οι άνδρες όταν προσπαθούν να ξεφύγουν από αυτό, σε σύγκριση με τις γυναίκες.

Ο ιδιωτικός ερευνητής υπογραμμίζει και πώς μπορείτε να τους πιάσετε στα πράσα εάν έχετε υποψίες για τη συμπεριφορά τους.

Ο Ρέιμοντ τα εξήγησε όλα σε μια συνέντευξη στο Locked In με τον Ian Bick, λέγοντας: «Αν πάω σε ένα καφέ ή σε ένα σούπερ μάρκετ όπου κι αν χρειαστεί, απλά βγάζω το καπάκι και το ανοίγω, βάζω το καπάκι και μοιάζει να περπατώ με έναν καφέ. Εν τω μεταξύ βιντεοσκοπώ τα πάντα».

Λέει ότι για τους άνδρες, το να έχουν ένα «καθαρό αυτοκίνητο» είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι.

«Αν ένας τύπος πρόκειται να πάρει γυναίκα, θέλει ένα καθαρό αυτοκίνητο», είπε.

«Μόλις πάει κάποιος στο πλυντήριο αυτοκινήτων, σκέφτομαι «Χα χα, τι ακολουθεί;» Είναι εκπληκτικό πώς το κάνουν αυτό».

Στη συνέχεια αποκάλυψε τη διαφορά στο πώς συμπεριφέρονται οι γυναίκες όταν απατούν, λέγοντας ότι είναι «σχεδόν το αντίθετο για τις γυναίκες».

«Οι άντρες θέλουν πάντα να οδηγούν. Είναι πολύ σπάνιο να βλέπω έναν άντρα να κάνει κάτι στο αυτοκίνητο μιας γυναίκας», σχολίασε.