Ινδονησία: Κροκόδειλος κατασπάραξε 54χρονη - Βρέθηκε διαμελισμένη στο στομάχι του

Η έρευνα για την 54χρονη ξεκίνησε όταν φίλοι και συγγενείς ανησύχησαν από την απουσία της και το γεγονός ότι δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι της

Ινδονησία: Κροκόδειλος κατασπάραξε 54χρονη - Βρέθηκε διαμελισμένη στο στομάχι του
An alligator floats in a pond during the second round of the Honda Classic golf tournament, Friday, Feb. 24, 2023, in Palm Beach Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved.
2'

Τρομακτική στιγμή που τα λείψανα μιας γυναίκας εντοπίζονται στην κοιλιά ενός κροκόδειλου, με μήκος άνω των 3,5 μέτρων, αφού το ερπετό την παρέσυρε και την έφαγε ενώ έπλενε κατσαρόλες σε ποτάμι στην Ινδονησία.

Η έρευνα για την 54χρονη Halima Rahakbauw, ξεκίνησε όταν φίλοι και συγγενείς ανησύχησαν από την απουσία της και το γεγονός ότι δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι της.

Αφού εντόπισαν ένα σανδάλι και μέρος ενός ποδιού στο ποτάμι, οι χωρικοί ανέφεραν το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία βρήκε τον κροκόδειλο να τρώει το σώμα της γυναίκας. Τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν.

Το αρπακτικό ανασύρθηκε έξω από το νερό και οι ντόπιοι έβγαλαν μέρη του σώματος της γυναίκας από το στομάχι του πριν κόψουν το ζώο σε κομμάτια και το πετάξουν.

Αρχικά η γυναίκα δεν αναγνωρίστηκε, καθώς όπως περιέγρααν αυτόπτες μάρτυρες δεν μπορούσαν να δουν τα χαρακτηριστικά του ανθρώπους που βρισκόταν στα σαγόνια του ερπετού, καθως φαίνονταν μόνο τα πόδια και τα έντερα.

Οι ανησυχίες των συγγενών για την εξαφάνιση της 54χρονης οδήγησαν τις αρχές να προχωρήσουν σε εξέταση και να ταυτοποιήσουν πως τα μέλη ανήκουν στη γυναίκα.

Ούτε η αστυνομία ούτε οι κάτοικοι του χωριού μπόρεσαν να αναγνωρίσουν το είδος του κροκόδειλου. Η Ινδονησία φιλοξενεί πολλά είδη κροκοδείλων που επιτίθενται τακτικά και σκοτώνουν ανθρώπους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή