Ινδός γιατρός κατείχε χιλιάδες βίντεο παιδικής πορνογραφίας - Κάμερες και σε νοσοκομεία

Οι διωκτικές αρχές ειδοποιήθηκαν από τη σύζυγο του Ινδού γιατρού 

Ινδός γιατρός κατείχε χιλιάδες βίντεο παιδικής πορνογραφίας - Κάμερες και σε νοσοκομεία
1'

Ένας 40χρονος Ινδός γιατρός, ο Oumair Aejaz, κρατείται με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων για πολλαπλά σεξουαλικά εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένης της καταγραφής χιλιάδων γυμνών εικόνων και βίντεο παιδιών και γυναικών επί έξι χρόνια.

Σύμφωνα με το indiatoday.in φέρεται να χρησιμοποιούσε κρυφές κάμερες σε νοσοκομεία και στο σπίτι του.

Ο Oumair Aejaz, ο οποίος ειδικεύεται στην εσωτερική ιατρική, μετακόμισε στις ΗΠΑ το 2011 με βίζα εργασίας από την Ινδία. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στο νοσοκομείο Sinai Grace στο Μίσιγκαν. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Ντόσον της Αλαμπάμα.

Ο Aejaz επέστρεψε στην κομητεία Oakland του Μίσιγκαν για να συνεχίσει την άσκηση της εσωτερικής ιατρικής το 2018, ενώ πιο πρόσφατα είχε συμβληθεί ως γιατρός, εργαζόμενος σε διάφορα νοσοκομεία.

Ο Aejaz συνελήφθη στις 8 Αυγούστου, αφού φέρεται να τοποθέτησε κρυφές κάμερες σε μπάνια, αποδυτήρια, δωμάτια νοσοκομείων, ακόμη και στο ίδιο του το σπίτι. Οι κάμερες αυτές φέρεται να κατέγραψαν πορνογραφικό υλικό από παιδιά ηλικίας μόλις δύο ετών και γυναίκες που ήταν είτε αναίσθητες είτε κοιμόντουσαν, όλες σε διαφορετικές καταστάσεις γδύσης, ανέφερε το Fox News.

Οι αρχές πιστεύουν επίσης ότι ο Aejaz μπορεί να έχει ανεβάσει μερικά από τα παράνομα βίντεο σε αποθηκευτικό χώρο στο cloud.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η σύζυγος του Aejaz παρείχε στις αστυνομικές αρχές σχετικό υλικό, με αποτέλεσμα το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όκλαντ να εκτελέσει πολλά εντάλματα έρευνας στο σπίτι του στο Ρότσεστερ Χιλς του Μίσιγκαν.

Πριν από αυτό, ο Aejaz δεν είχε γνωστό ποινικό ιστορικό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή