Σικελία: Στον Μάικ Λιντς ανήκει η σορός που ανασύρθηκε σήμερα

Σήμερα το πρωί ανασύρθηκε η 5η σορός από το ναυάγιο της Σικελίας, η οποία ανήκει στον μεγιστάνα Μάικ Λιντς.

Σικελία: Στον Μάικ Λιντς ανήκει η σορός που ανασύρθηκε σήμερα
1'

Η 5η σορός του ναυαγίου στη Σικελία ανήκει στον μεγιστάνα Μάικ Λιντς, όπως επιβεβαιώνουν βρετανικά ΜΜΕ, αν και η ταυτοποίηση δεν έχει γίνει επίση,α.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών του ναυαγίου ανέρχεται πλέον σε 6, καθώς νεκρός είχε ανασυρθεί από την πρώτη στιγμή και ο σεφ του σκάφους, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Θυμίζεται ότι στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 22 άτομα, όταν βούλιαξε εν μέσω άγριας καταιγίδας ενώ ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι Porticello, κοντά στο Παλέρμο. Από τους επιβαίνοντες, ο σεφ του σκάφους βρέθηκε νεκρός, 15 άλλοι διασώθηκαν και έξι παρέμεναν αγνοούμενοι.

Ο Άγγλος πρόεδρος της Morgan Stanley International, Τζόναθαν Μπλούμερ και ο Αμερικανός δικηγόρος Κρις Μορβίλο έχουν επιβεβαιωθεί ότι βρίσκονται μεταξύ των πέντε σορών που εντοπίστηκαν την Τετάρτη από το ναυάγιο στην Σικελία, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των επιβεβαιωμένων θανάτων στους έξι.

Οι διασώστες ανέφεραν πως από το πρωί της Τετάρτης έχουν παραβιάσει το κύτος του ιστιοφόρου. «Εντοπίστηκε μια καμπίνα, αλλά η πρόσβαση ήταν αποκλεισμένη από έπιπλα και άλλα υλικά», δήλωσαν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή