Αυτά είναι τα πιο βρώμικα μέρη σε ένα αεροπλάνο που δεν πρέπει να αγγίζετε ποτέ

Μία αεροσυνοδός αποκαλύπτει και προειδοποιεί για τα πιο βρώμικα σημεία σε ένα αεροπλάνο που δεν πρέπει να αγγίζετε ποτέ όταν ταξιδεύετε

Αυτά είναι τα πιο βρώμικα μέρη σε ένα αεροπλάνο που δεν πρέπει να αγγίζετε ποτέ
AP
2'

Σε εστίες μικροβίων και βρωμιάς αναδεικνύονται τα αεροπλάνα, με τα οποία καθημερινά ταξιδεύουν με αυτά χιλιάδες επιβάτες, και παρά τον τακτικό καθαρισμό κάποια σημεία τους παραμένουν βρώμικα.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο TikTok , η αεροσυνοδός Σερ Ντάλας, που βρίσκεται στους αιθέρες εδώ και 5 χρόνια, αποκάλυψε τα πιο βρώμικα σημεία σε ένα αεροπλάνο - μέρη που συνιστά στους επιβάτες να αποφεύγουν να αγγίζουν εάν θέλουν να παραμείνουν χωρίς μικρόβια.

Οι αποκαλύψεις της είναι ένας συνδυασμός αναμενόμενων, αλλά και άγνωστων περιοχών, καθεμία από τις οποίες αποτελεί πιθανή εστία μικροβίων.

Αποχρώσεις παραθύρων

Μια από τις πιο συγκλονιστικές ιδέες που μοιράζεται ο Ντάλας είναι ότι οι σκιές των παραθύρων δεν καθαρίζονται ποτέ.

«Ποτέ δεν έχω δει ποτέ στην καριέρα μου τις σκιές παραθύρων να σκουπίζονται», λέει.

Με αμέτρητους επιβάτες να τα αγγίζουν όλη την ημέρα, συσσωρεύουν στρώματα βρωμιάς και βακτηρίων, καθιστώντας τα ένα από τα πιο βρώμικα σημεία στο αεροπλάνο.

Νεροχύτες τουαλέτας

Η τουαλέτα του αεροπλάνου είναι ένας άλλος χώρος όπου λείπει η καθαριότητα.

Σύμφωνα με την Ντάλας, όχι μόνο οι νεροχύτες καθαρίζονται σπάνια, αλλά βλέπουν και κάποια πολύ άσχημη συμπεριφορά.

«Έχω δει ανθρώπους να κάνουν εμετό μέσα στους νεροχύτες του μπάνιου πολλές φορές, οπότε αν ρίξεις κάτι εκεί μέσα, θα το θεωρούσα απώλεια», προειδοποίησε.

Ακόμη και το νερό στο νεροχύτη, το οποίο δεν είναι πόσιμο λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε βακτήρια, ενέχει κίνδυνο.

«Το να πλένεις τα χέρια σου με αυτό μάλλον δεν είναι υπέροχο», προσθέτει, σημειώνοντας ότι το νερό υποβαθμίζει ακόμη και τα νύχια της, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιεί βερνίκι νυχιών, τζελ ή ντιπ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή