Μάθιου Πέρι: Ο γιατρός που του χορηγούσε την κεταμίνη επιστρέφει στα καθήκοντά του

Ο όρος που επέβαλε το δικαστήριο στο γιατρό που κατηγορείται ότι χορηγούσε την κεταμίνη στον Μάθιου Πέρι για να ανοίξει ξανά την κλινική του 
2'

Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο γιατρός, ο οποίος κατηγορείται ότι χορηγούσε την κεταμίνη στον Μάθιου Πέρι, καθώς σύμφωνα με τις αμερικανικές Αρχές είναι πλέον ελεύθερος να γυρίσει στο ιατρείο του.

Ο Σαλβαδόρ Πλασέντσια αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση και δήλωσε αθώος για την κατηγορία της πώλησης του ναρκωτικού που σκότωσε τον αγαπημένο ηθοποιό, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 100.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του στο NBC News, ο γιατρός θα ανοίξει ξανά την κλινική του στο Καλαμπάσας, στο Λος Άντζελες, όπου θα συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμά του.

Βέβαια όλα αυτά υπό έναν όρο, καθώς ο δικαστής ζήτησε από τον γιατρό να τοποθετήσει ειδική πινακίδα στην πόρτα της κλινικής, με την οποία θα ενημερώνει για την δικαστική υπόθεση που εκκρεμεί. Παράλληλα οι ασθενείς του θα υποχρεούνται να υπογράφουν ένα έντυπο, στο οποίο θα βεβαιώνουν ότι γνωρίζουν τις καταγγελίες εναντίον του και θα δηλώνουν τη συναίνεσή τους στη θεραπεία.

Σύμφωνα με την δικογραφία για την υπόθεση θανάτου του Μάθιου Πέρι, ο ηθοποιός είχε κάνει 20 ενέσεις κεταμίνης τις ημέρες πριν τον θάνατό του, ενώ τις τελευταίες ώρες πριν ξεψυχήσει είχε κάνει τρεις ενέσεις.

Μάλιστα την τελευταία ένεση φέρεται να του την έκανε ο βοηθός του Κένεθ Ιγουαμάσα, η οποία περιείχε ιδιαίτερα μεγάλη δόση κεταμίνης. Ο Πέρι ζήτησε ο ίδιος από τον Ιγουαμάσα να του κάνει την ένεση και στη συνέχεια να του ετοιμάσει το τζακούζι. Μετά την ένεση, ο βοηθός του ηθοποιού έφυγε από το σπίτι και όταν επέστρεψε βρήκε τον Πέρι νεκρό.

Ο Σλαβαδόρ Πλασένσια θεωρείται ότι είναι ο γιατρός από τον οποίο ο Κένεθ Ιγουαμάσα αγόραζε την κεταμίνη, ενώ κατηγορείται και ότι έκανε ο ίδιος ενέσεις στον Μάθιου Πέρι αλλά και πως εκείνος έδειξε στον βοηθό του πώς να τις κάνει.