Τέιλορ Σουίφτ: Η πρώτη της αντίδραση μετά την ακύρωση των συναυλιών της στην Αυστρία

Στις αρχές Αυγούστου ακυρώθηκαν οι συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στη Βιέννη λόγω απειλής τρομοκρατικής επίθεσης

Τέιλορ Σουίφτ: Η πρώτη της αντίδραση μετά την ακύρωση των συναυλιών της στην Αυστρία
Instagram
2'

Η Τέιλορ Σουίφτ έσπασε τη σιωπή της μετά την ακύρωση των συναυλιών της στην Αυστρία λόγω απειλής τρομοκρατικής επίθεσης, λέγοντας ότι το γεγονός την άφησε με «μία νέα αίσθηση φόβου».

Σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram η τραγουδίστρια ανέφερε ότι ένιωσε «τεράστιες ενοχές» επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι είχαν σχεδιάσει να ταξιδέψουν για τις συναυλίες.

Τρεις εμφανίσεις της Σουίφτ ακυρώθηκαν στη Βιέννη, ενώ τρία άτομα συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τον σχεδιασμό επίθεσης εμπνευσμένης από το Ισλαμικό Κράτος.

Η 34χρονη τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία της την Τρίτη στο στάδιο Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο και την αμέσως επόμενη μέρα ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram ενώ στη λεζάντα αναφερόταν στα γεγονότα στην Αυστρία.

«Η ακύρωση των συναυλίων μας στη Βιέννη ήταν δυσβάσταχτη. Όμως ήμουν τόσο ευγνώμων στις Αρχές γιατί χάρη σε εκείνους θρηνούσαμε συναυλίες και όχι ζωές. Με ενθουσίασε η αγάπη και η ενότητα που είδα από τους θαυμαστές μου που ενώθηκαν», έγραψε ενώ δήλωσε ότι η ασφάλεια των θεατών ήταν πρωταρχικής σημασίας για την συνέχιση της περιοδείας και πρόσθεσε: «Αποφάσισα ότι όλη μου η ενέργεια έπρεπε να επικεντρωθεί στο να βοηθήσω στην προστασία των σχεδόν μισού εκατομμυρίου ανθρώπων που ήρθαν να δουν τις εμφανίσεις στο Λονδίνο».

«Η ομάδα μου κι εγώ δουλέψαμε μαζί με το προσωπικό του σταδίου και τις βρετανικές αρχές καθημερινά για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και θέλω να τους ευχαριστήσω για όσα έκαναν για εμάς», είπε και εξήγησε για ποιο λόγο επέλεξε να μιλήσει τώρα για την ακύρωση των συναυλιών της Βιέννης που ήταν προγραμματισμένες μεταξύ 8 και 10 Αυγούστου.

«Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής. Δεν πρόκειται να μιλήσω δημόσια για κάτι εάν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει εκείνους που θα ήθελαν να βλάψουν τους θαυμαστές που έρχονται στις συναυλίες μου», τόνισε.

«Σε περιπτώσεις όπως αυτή, η «σιωπή» στην πραγματικότητα δείχνει αυτοσυγκράτηση και αναμονή για να εκφραστείς όταν θα είναι η σωστή στιγμή. Η προτεραιότητά μου ήταν να ολοκληρώσω την ευρωπαϊκή περιοδεία με ασφάλεια και με μεγάλη ανακούφιση μπορώ να πω ότι το έκανα»,.

https://www.instagram.com/p/C-8sKGYymIC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Τέιλορ Σουίφτ πραγματοποίησε οκτώ συναυλίες στο στάδιο Γουέμπλεϊ και κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ για οποιονδήποτε σόλο τραγουδιστή, το οποίο είχε ο Μάικλ Τζάκσον από το 1988.

Η τραγουδίστρια θα συνεχίσει την περιοδεία της με τίτλο The Eras στις 18 Οκτωβρίου στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή