Οι ονειρεμένες διακοπές έγιναν εφιάλτης - Οικογένεια κατέληξε με παρασιτικά σκουλήκια

Πώς το όνειρο των πολυτελών διακοπών κατέληξε επικίνδνυνο για την υγεία μιας τριμελούς οικογένειας

Οι ονειρεμένες διακοπές έγιναν εφιάλτης - Οικογένεια κατέληξε με παρασιτικά σκουλήκια
mirror
1'

Μια οικογένεια Βρετανών προσβλήθηκε από παρασιτικά σκουλήκια κατά τη διάρκεια διακοπών πέντε αστέρων στην Καραϊβική αξίας 3.700 λιρών και λέει ότι το ταξίδι της καταστράφηκε από ζωύφια στο φαγητό και την εκκωφαντική μουσική.

Η Σάρα και ο Τζέρεμι μαζί με την κόρη τους Ιζαμπελ πέταξαν στη Δομινικανή Δημοκρατία στις 4 Μαΐου για μια διαμονή δύο εβδομάδων σε ένα all-inclusive θέρετρο.

Όμως οι πολυτελείς διακοπές σύντομα μετατράπηκαν σε εφιάλτη.

Κατά την άφιξη, η οικογένεια ότι ανακάλυψε ότι το ξενοδοχείο «δεν έμοιαζε σε τίποτα με τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο» και σύντομα βρήκαν προβλήματα με το «κακώς μαγειρεμένο κρέας», τα «έντομα στις σαλάτες» και τα «πουλιά στους δίσκους του μπουφέ».

britishfamili1.jpg

Η οικογένεια είπε ότι επίσης υποβαλλόταν συνεχώς στον εφιάλτη της «εκκωφαντικής» μουσικής ντραμ και μπάσο που έπαιζε συνεχώς γύρω από την πισίνα.

Αν κι όπως είπαν επέλεξαν το θέρετρο επειδή ανέφερε στο διαδίκτυο ότι εξυπηρετούσε άτομα με κοιλιοκάκη, την οποία έχει η κόρη, τελικά αρρώστησε καθώς της σέρβιραν ένα μπιφτέκι με γλουτένη.

Την όγδοη ημέρα του ταξιδιού τους, η οικογένεια άρχισε να παρατηρεί «σκουλήκια» στα κόπρανα της – τα οποία αργότερα χρειάστηκαν τριήμερη θεραπεία με φάρμακα μόλις επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η οικογένεια προσπαθεί να ζητήσει αποζημίωση μέσω της Tui, με την οποία έκλεισαν τις διακοπές.

Ωστόσο, η αξίωσή τους απορρίφθηκε από την ταξιδιωτική εταιρεία λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων που να συνδέουν τις ασθένειές τους με το ξενοδοχείο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή