Απόκοσμη ομολογία πρώην στελέχους του Πενταγώνου: Ανακτήσαμε «μη ανθρώπινη μορφή ζωής»

«Δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το σύμπαν και αυτό είναι ένα απλό γεγονός. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει επίγνωση αυτού του γεγονότος εδώ και δεκαετίες», ανέφερε ο πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου 

Απόκοσμη ομολογία πρώην στελέχους του Πενταγώνου: Ανακτήσαμε «μη ανθρώπινη μορφή ζωής»
2'

Ένας πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανέκτησε μια μη ανθρώπινη μορφή ζωής από το άκρως απόρρητο πρόγραμμα ανάκτησης συντριβής διαστημοπλοίων.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εμπλακεί στην ανάκτηση αντικειμένων, οχημάτων άγνωστης προέλευσης, τα οποία δεν προέρχονται ούτε από τη χώρα μας ούτε από οποιαδήποτε άλλη ξένη χώρα που γνωρίζουμε», δήλωσε στο News Nation ο πρώην ανώτερος αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών της αμερικανικής κυβέρνησης Luis Elizondo, σε μια σειρά από απόκοσμους ισχυρισμούς.

Ο Elizondo υποστήριξε ότι το ένα από τα δύο διαστημόπλοια που διαθέτει το υπουργείο Άμυνας προέρχεται από την υποτιθέμενη συντριβή του 1947 με το άγνωστο ανώμαλο φαινόμενο (UAP) στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού.

Ωστόσο, το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της αμερικανικής κυβέρνησης για την εξωγήινη ζωή δεν περιορίζεται μόνο στα σκάφη, αλλά και στις οντότητες που τα διαχειρίζονται. «Εμείς ως έθνος ενδιαφερόμαστε όχι μόνο για τα ίδια τα οχήματα αλλά και για τους επιβάτες αυτών των οχημάτων- για να συμπεριλάβουμε βιολογικά δείγματα... Δεν είμαστε οι μόνοι», δήλωσε ο Elizondo στο πρακτορείο.

«Δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το σύμπαν και αυτό είναι ένα απλό γεγονός. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει επίγνωση αυτού του γεγονότος εδώ και δεκαετίες».

Οι ισχυρισμοί για την εμπλοκή της αμερικανικής κυβέρνησης με την εξωγήινη ζωή γίνονται όλο και πιο ανατριχιαστικοί, καθώς ο Elizondo - ο οποίος παραιτήθηκε από το Υπουργείο Άμυνας το 2017 - αποκάλυψε περισσότερα από όσα έχει αποκαλύψει οποιοσδήποτε άλλος Αμερικανός αξιωματούχος στο παρελθόν.

Ο Elizondo ισχυρίζεται ότι είδε μια «τεχνική συσκευή» που αφαιρέθηκε από ένα μέλος του αμερικανικού στρατού μετά από μια «συνάντηση με τον UAP» και ότι το αντικείμενο φέρεται να συμπεριφέρθηκε με έναν παράξενο τρόπο όταν «αποκόπηκε». «Είδα μια τεχνική συσκευή που είχε αφαιρεθεί, είχε αφαιρεθεί από το Υπουργείο Υποθέσεων Βετεράνων από έναν χειρουργό, έναν εκπαιδευμένο γιατρό, από ένα μέλος του αμερικανικού στρατού που ισχυρίστηκε ότι είχε μια συνάντηση με UAP», δήλωσε στο πρακτορείο.

«Ο γιατρός ισχυρίστηκε ότι το αντικείμενο προσπάθησε να τρέξει πάνω του ή να αποφύγει την αφαίρεση».

Το Υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του Elizondo, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει «αξιόπιστα στοιχεία για εξωγήινη δραστηριότητα», σύμφωνα με το News Nation.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή