Φρίκη στην Ινδονησία: Κροκόδειλος έφαγε γυναίκα - Εξείχαν τα πόδια της από το στόμα του

Απίστευτο περιστατικό με θύμα μια 54χρονη
2'

Μια 54χρονη γυναίκα στην Ινδονησία σκοτώθηκε τραγικά από έναν κροκόδειλο την ώρα που έπλενε τα ρούχα της σε ένα ποτάμι, με το θηρίο να την... καταπίνει ολόκληρη!

Η Halima Rahakbauw, 54 ετών, δέχτηκε την επίθεση από το τεράστιο ερπετό ενώ καθάριζε στον ποταμό Wali στο Maluku της Ινδονησίας, τα ρούχα της οικογένειάς της. Ο κροκόδειλος μήκους 4,5 μέτρων την έσυρε στο νερό, δαγκώνοντας τα χέρια και το πόδι της.

Στο φρικιαστικό περιστατικό έγινε μάρτυρας ο Ali Rahangmetan, ο οποίος διέσχιζε τη γέφυρα Wali όταν παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο νερό. Γρήγορα σήμανε συναγερμός, ειδοποιώντας την οικογένεια της Χαλιμά για την επίθεση.

«Για να βεβαιωθώ, βγήκα από το αυτοκίνητό μου και τελικά είδα ότι ήταν ένας άνθρωπος που έφαγε ένας κροκόδειλος. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν άνδρας ή γυναίκα. Φαινόταν μόνο τα πόδια», ανέφερε ο Ali.

Ο θηλυκός κροκόδειλος ανακαλύφθηκε αργότερα να τρώει ακόμα το ακρωτηριασμένο σώμα της Χαλιμά προτού η αστυνομία τον σκοτώσει. Οι χωρικοί μετέφεραν το σώμα του πλάσματος πίσω στην πόλη και το άνοιξαν, βρίσκοντας τα μέρη του σώματος της Χαλιμά μέσα στο στομάχι του.

Η Jamia Seknun, συγγενής της Halima, είπε ότι είχε δει τη γυναίκα νωρίτερα να περπατά από το ποτάμι με έναν κουβά. Στη συνέχεια, η ηλικιωμένη γυναίκα επέστρεψε στο ποτάμι για να καθαρίσει αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Η ίδια εξιστόρησε την ανατριχιαστική στιγμή, λέγοντας: «Έφυγε νωρίς το πρωί γιατί φοβόταν ότι η στάθμη του ποταμού θα ανέβει μέχρι το μεσημέρι. Αργότερα, η μητέρα μου ούρλιαξε ότι ένας κροκόδειλος είχε φάει κάποιον. Δεν ήξερα ποιος ήταν στην αρχή, αλλά Είχα την αίσθηση ότι ήταν αυτή».