Αλέν Ντελόν: Σήμερα η ιδιωτική κηδεία του ηθοποιού - «Ανεπιθύμητη» η σύντροφός του

Θρήνος για τον χαμό του Αλέν Ντελόν, σε ηλικία 88 ετών
1'

Σήμερα, Σάββατο (24/8) αναμένεται να γίνει η ιδιωτική κηδεία του παγκόσμιου σταρ του κινηματογράφου, Αλέν Ντελόν (Alain Delon) στο κτήμα του στο Ντουσί της κεντρικής Γαλλίας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο εμβληματικός Γάλλος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (18/8) ύστερα από χρόνια μάχη με το λέμφωμα.

Η τελετή θα γίνει σε οικογενειακό κλίμα στο παρεκκλήσι του κτήματος που αγόρασε ο ίδιος το 1971, όπως ήταν η τελευταία του επιθυμία.

Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά κανάλια CNews και BFMTV, η κηδεία θα τελεστεί στις 17.00 τοπική ώρα, αλλά πλήθος κόσμου αναμένεται να συγκεντρωθεί έξω από το κτήμα, για να πει το τελευταίο αντίο στο ίνδαλμα του γαλλικού κινηματογράφου.

Στην τελετή θα συμμετάσχουν μόνο τα παιδιά του ηθοποιού και 50 ακόμη άτομα που έλαβαν προσκλήσεις.

Ωστόσο, η οικογένεια απαγόρευσε την τελευταία σύντροφο και φροντιστή του Ντελόν τα τελευταία χρόνια της ζωής του, την 66χρονη Χιρόμι Ρόλιν, να παρευρεθεί στην ιδιωτική τελετή.

Σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, στο περιοδικό «Paris Match» το 2021, ο Αλέν Ντελόν είχε δηλώσει ότι ήθελε μια καθολική, «διακριτική» κηδεία, με την παρουσία μόνο συγγενών και στενών φίλων και συνεργατών.

«Δε θέλω δημόσια κηδεία. Δε με ενδιαφέρει καθόλου αυτό» είχε πει ο αείμνηστος σταρ.

Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα είχε εκφράσει την επιθυμία του να ταφεί κοντά στα σκυλιά του, που υπεραγαπούσε.

Σχετικές ειδήσεις