Στη «μαύρη λίστα» η Μύκονος για γνωστή βλόγκερ - «Αυτό είναι τρελό. Το νησί έχει προβλημα»

Η 63χρονη βλόγκερ με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προειδοποιεί τους ακολούθους της να μην επισκεφθούν τη Μύκονο

Στη «μαύρη λίστα» η Μύκονος για γνωστή βλόγκερ - «Αυτό είναι τρελό. Το νησί έχει προβλημα»
3'

Μία διάσημη βλόγκερ από τον Καναδά, η οποία ζει μόνιμα στο Λονδίνο και μοιράζεται σε βίντεο τα ταξίδια της επισκέφθηκε για διακοπές τη Μύκονο, αλλά όπως περιγράφει η ίδια δεν είχε και την καλύτερη εμπειρία, αφού, δεν θέλει να επιστρέψει ποτέ.

Μάλιστα αφηγούμενη την ιστορία των διακοπών της στο νησί των ανέμων λέει χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι τρελό. Μύκονος, δεν ξέρω τι στο διάολο σου συμβαίνει».

Η Χριστίνα Φορντ αρχικά αναφέρεται στο ξενοδοχείο που έμεινε και τον λογαριασμό που κλήθηκε να πληρώσει όταν έκανε check out. Ο λογαριασμός περιελάμβανε το κόστος διαμονής, συν φόρους, επιπλέον κρατικούς φόρους, το φαγητό που είχε παραγγείλει στην πισίνα, συν φόρους και πουρμπουάρ.

«Βάζω κάτω την πιστωτική μου κάρτα για να πληρώσω και δύο άνθρωποι περιμένουν από πάνω μου. Λέω, ''Τι είναι αυτό;" Λένε ''Α, για να αφήσετε φιλοδώρημα''» αναφέρει η 63χρονη ταξιδιώτης.

«Αυτή η υπηρεσία φιλοδωρήματος, αυτή η κουλτούρα γίνεται τρελή. Έχει ζητηθεί ποτέ από κάποιον να αφήσει φιλοδώρημα για το κόστος του δωματίου και φιλοδώρημα για υπηρεσίες στις οποίες ήδη έχει δώσει πουρμπουάρ; Μύκονο, έχεις ξεφύγει από το μυαλό σου» λέει εξοργισμένη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η Φορντ έμεινε στο ξενοδοχείο τρεις νύχτες, με την τιμή του δωματίου γύρω στα 700 ευρώ. Παρόλο που όπως λέει της άρεσε πολύ το ξενοδοχείο, έμεινε «σοκαρισμένη» από το αίτημα φιλοδωρήματος το οποίο και δεν πλήρωσε.

«Πιστεύω επίσης ότι αν ήμουν Ελληνίδα και όχι Καναδή -που συχνά μας μπερδεύουν με Αμερικανους- δεν θα με είχαν ρωτήσει » σημειώνει.

Σε άλλο βίντεο στο TikTok οι καταγγελίες για τη Μύκονο συνεχίζονται. Μάλιστα προειδοποιεί τους ακολούθους της και δη εκείνους που ταξιδεύουν μόνοι τους να αποφύγουν το ελληνικό νησί λόγω των αρνητικών εμπειριών που είχε σε αρκετά μπαρ.

Λέει ότι καθώς πήγαινε να συναντησει κάποιους φίλους της, ήθελε να πιει ένα ποτό, όμως στο μπαρ που πήγε, το οποίο ήταν μισογεμάτο, της ζήτησαν ελάχιστη κατανάλωση 100 ευρώ. Σε δεύτερο μπαρ, σχεδόν άδειο, όπως αναφέρει όταν πήγε, της ειπαν ότι έπρεπε να έχει κάνει κράτηση, ενώ πριν την διώξουν όπως υποστηρίζει, την ρώτησαν αν ήταν μόνη της.

«Η Μύκονος, στην απελπισία της να βγάλει λεφτά, κάνει διακρίσεις, πιστεύω, σε βάρος των ανθρώπων που ταξιδεύουν μόνοι. Δεν ήταν πρόθυμοι να καθίσουν ένα άτομο σε ένα τραπέζι για δύο, παρόλο που το μέρος ήταν άδειο».

Πλέον η 63χρονη βλογκερ έχει βάλει τη Μύκονο στη μαύρη λίστα. «Αυτό που έκανε το νησί δημοφιλές αρχικά αντικαταστάθηκε σιγά σιγά με υπερφουσκωμένες τιμές. Έχω την πολυτέλεια να πληρώσω για εξαιρετικό φαγητό και εξυπηρέτηση, αλλά σε κανέναν δεν αρέσει να τον ξεσκίζουν ή να τον εκμεταλλεύονται, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό του« υπογραμμίζει.

Ωστόσο δεν βάζει στη μαύρη λίστα όλη τη χώρα, αφού προτείνει στους διαδικτυακούς της φίλους να αφήσουν τη Μύκονο αλλά να επισκεφθούν άλλα νησιά, όπως την Ύδρα.

«Η Ύδρα ήταν υπέροχη. Όχι αυτοκίνητα, περπατάς παντού, και σε χαιρετούν με χαρά» λέει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή