Ηχηρό μήνυμα Νετανιάχου προς Λίβανο και Ιράν: Η επίθεση στη Χεζμπολάχ δεν ήταν το τέλος της ιστορίας

«Ο Χασάν Νασράλα στη Βηρυτό και ο Χαμενεΐ στην Τεχεράνη πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό είναι ένα ακόμη βήμα στην πορεία προς την αλλαγή της κατάστασης στον Βορρά», είπε ο Νετανιάχου μεταξύ άλλων

Ηχηρό μήνυμα Νετανιάχου προς Λίβανο και Ιράν: Η επίθεση στη Χεζμπολάχ δεν ήταν το τέλος της ιστορίας
1'

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ξεκίνησε την ομιλία του στην εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου λέγοντας ότι το «προληπτικό» χτύπημα του Ισραήλ στη Χεζμπολάχ στο Λίβανο το πρωί δεν ήταν «το τέλος της ιστορίας».

«Η Χεζμπολάχ προσπάθησε να επιτεθεί στο κράτος του Ισραήλ με ρουκέτες και drones. Δώσαμε εντολή στον IDF να πραγματοποιήσουν ένα ισχυρό χτύπημα για να εξαλείψουν την απειλή», είπε.

«Ο IDF κατέστρεψε χιλιάδες ρουκέτες μικρής εμβέλειας και όλες είχαν στόχο να βλάψουν τους πολίτες και τις δυνάμεις μας στη Γαλιλαία», πρόσθεσε. «Επιπλέον αναχαιτίστηκαν όλα τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτόξευσε η Χεζμπολάχ σε στρατηγικούς στόχους στο κέντρο της χώρας μας».

«Το Ισραήλ επιτίθεται στη Χεζμπολάχ με αιφνιδιαστικά, συντριπτικά χτυπήματα. Πριν από τρεις εβδομάδες εξολοθρεύσαμε τον αρχηγό του επιτελείου τους. Σήμερα ματαιώσαμε το σχέδιο επίθεσης. Ο Χασάν Νασράλα στη Βηρυτό και ο Χαμενεΐ στην Τεχεράνη πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό είναι ένα ακόμη βήμα στην πορεία προς την αλλαγή της κατάστασης στον Βορρά και την επιστροφή όλων των κατοίκων μας με ασφάλεια στα σπίτια τους», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή