Κέιτ Μίντλετον: Τους αιφνιδίασε όλους - Νέα δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η Κέιτ Μίντλετον τους τελευταίους μήνες απουσιάζει από τα βασιλικά της καθήκοντα μετά την διάγνωσή της με καρκίνο και την θεραπεία στην οποία χρειάστηκε να υποβληθεί 

Κέιτ Μίντλετον: Τους αιφνιδίασε όλους - Νέα δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ
2'

Η Κέιτ Μίντλετον ξάφνιασε τους πάντες με την νέα δημόσια εμφάνισή της μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ, συνοδεύοντας τον βασιλιά Κάρολο και την βασίλισσα Καμίλα στην λειτουργία της εκκλησίας Crathie στη Σκωτία.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας απαθανατίστηκε στη θέση του συνοδηγού, με τον Ουίλιαμ στο τιμόνι, ενώ στο πίσω κάθισμα ήταν και ο πρίγκιπας Τζορτζ.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα επίσης εθεάθησαν στον δρόμο προς την εκκλησία, ενώ τιμητική φρουρά με άγημα του σκωτσέζικου Balaklava, με γκάιντες χαιρέτησε τον μονάρχη κατά την άφιξή του.

Η Crathie Kirk αποτελεί έναν τακτικό τόπο λατρείας για την βασιλική οικογένεια κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο Μπαλμόραλ για πάνω από έναν αιώνα.

Τον Σεπτέμβριο του 2022 πραγματοποιήθηκε εκεί μία ιδιωτική λειτουργία μόνο για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β, ενώ και το 1997 έδωσαν το παρών σε κυριακάτικη λειτουργία μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον απουσιάζει σχεδόν ολοκληρωτικά από τα βασιλικά της καθήκοντα τους τελευταίους μήνες καθώς αναρρώνει από θεραπεία για τον καρκίνο. Οι δημόσιες εμφανίσεις της αρκέστηκαν στην παρέλαση Trooping the Colour και τον τελικό του Wimbledon, ενώ φαίνεται πως κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της η Κέιτ περνάει πολύ χρόνο με τον Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις, μακριά από τα φώτα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή