Μπέρμιγχαμ: Μαχαίρωσαν άνδρα στη μέση του δρόμου - Τέσσερις συλλήψεις - Σκληρές εικόνες

Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα, σε σταθερή κατάσταση

Μπέρμιγχαμ: Μαχαίρωσαν άνδρα στη μέση του δρόμου - Τέσσερις συλλήψεις - Σκληρές εικόνες
2'

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα πέρασαν οι Αρχές στο Μπερμιγχαμ με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό άνδρα από επίθεση με μαχαίρι.

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας, ο οποίος σέρνει ένα παιδικό καροτσάκι να δέχεται επίθεση με μαχαίρι και να τραυματίζεται στον λαιμό. Στα πλάνα ο άνδρας αρχικά απομακρύνεται περπατώντας από το σημείο της επίθεσης αιμόφυρτος, πριν τον δούμε να κείτεται στην άκρη του δρομου ενώ πλησιάζει ένα ασθενοφόρο.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα του Σαββάτου, οπότε και όπως δείχνει το βίντεο ένας νεαρός μαχαίρωσε τον άνδρα με το καροτσάκι στο λαιμό, πριν κληθεί η αστυνομία γύρω στη 1:30.

Το θύμα, ηλικίας περίπου 40 ετών, σύμφωνα με το BBC διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, με την κατάστασή του να είναι σταθερή, ενώ υπό κράτηση βρίσκονται τρεις άνδρες ηλικίας 26, 29 και 34 ετών και μία κοπέλα 22 ετών.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την αστυνομία να εκτιμά ότι οι μάρτυρες ήταν πολλοί τη στιγμή του συμβάντος, γιαυτό και καλούν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες ή διαθέτει πλάνα από κινητά τηλέφωνα ή κάμερες αυτοκινήτων να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή