Συνάντηση «γιγάντων» στο Μαϊάμι: Viral η κοινή φωτογραφία Μέσι, Μπέκαμ και Μπρέιντι

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Τομ Μπρέιντι ποζάρουν με τον Λιονέλ Μέσι καθώς είδαν από κοντά την προσπάθεια της «Ίντερ Μαϊάμι»
2'

Ο θρύλος του NFL, Τομ Μπρέιντι είδε από κοντά την προσπάθεια της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS παρέα με τους Λιονέλ Μέσι και Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο θρύλος του Αμερικανικού ποδοσφαίρου βρέθηκε στην έδρα της Ίντερ Μαϊάμι προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τη νίκη των γηπεδούχων απέναντι στην ομάδα του Σινσινάτι με 2-0

Προσκλήθηκε από τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Φλόριντα, Ντέιβιντ Μπέκαμ ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί του, με την παρέα να συμπληρώνει ο... έτερος «GOAT» Λιονέλ Μέσι. Οι τρεις τους απαθανάτισαν την ιδιαίτερη στιγμή με τον Μπέκαμ να ανεβάζει τη viral πλέον φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας μεταξύ άλλων στην σχετική λεζάντα: «Με τους κορυφαίους, δεν γίνεται καλύτερα».

Στη φωτογραφία, ο Μπέκαμ φορά ένα μπλε κοστούμι με ασορτί γραβάτα και γαλάζιο πουκάμισο ενώ ο Μέσι, 37 ετών και ο 47χρονος Μπρέιντι επέλεξαν πιο casual εμφανίσεις, με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να φορά σορτς, ένα λευκό μπλουζάκι και παπούτσια σε πράσινο χρώμα. Ο Μπέκαμ, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, καλωσόρισε τον Μέσι στην ομάδα τον περασμένο Ιούλιο.

«Πριν από δέκα χρόνια, ξεκίνησα το ταξίδι μου για να χτίσω μια νέα ομάδα», είπε ο Μπέκαμ σε μια εκδήλωση εκείνη την εποχή, σύμφωνα με το ESPN. «Είπα τότε οτι ονειρευόμουν να φέρω τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στη Νότια Φλόριντα και στη μεγάλη πόλη του Μαϊάμι. Παίκτες που συμμερίζονταν τη φιλοδοξία μας να αναπτύξουμε το ποδόσφαιρο σε αυτή τη χώρα... Είμαστε τόσο χαρούμενοι που είστε όλοι εδώ για να γιορτάστε αυτή την απίστευτη στιγμή».

Και συνέχισε, «Συγχωρέστε με λοιπόν που ένιωσα συγκίνηση απόψε. Είναι πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να καλωσορίζω τον Λιονέλ Μέσι στην Inter Miami... Bienvenido a La Familia»

Ο Μέσι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που ήταν μέλος της ομάδας εκείνη την εποχή. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα να έρθω σε αυτή την πόλη με την οικογένειά μου, που επέλεξα αυτό το έργο και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα το απολαύσουμε πολύ», είχε πει.

Ο ποδοσφαιριστής κάθεται πάγκο από τις 14 Ιουλίου, όταν τραυματίστηκε στον τελικό του Κόπα Αμέρικα, αλλά πρόσφατα αναφέρθηκε από το ESPN ότι αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ τον Οκτώβριο. Ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι Χεράρντο Μαρτίνο μίλησε πρόσφατα για τη διαδικασία επούλωσης του Μέσι, λέγοντας σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, οτι «δεν προπονείται με την ομάδα. Αλλά ναι, είναι ήδη έξω στο γήπεδο και συνεργάζεται με τους ειδικούς προπονητές»