Σάλος με τον Mπεν Άφλεκ: Βγαίνει με «χρυσή» κληρονόμο των Κένεντι μετά το διαζύγιο με τη JLo

Ο Μπεν Άφλεκ κάνει στενή παρέα με την κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι, εν μέσω του πολύκροτου χωρισμού του με την Τζένιφερ Λόπεζ και οι φήμες οργιάζουν
3'

Ο ηθοποιός Μπεν Άφλεκ φαίνεται ότι περνάει αρκετό χρόνο το τελευταίο διάστημα με την 36χρονη κόρη του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, Κικ Κένεντι, εν μέσω του πολυσυζητημένου διαζυγίου του με την Τζένιφερ Λόπεζ. Πηγή του Χόλιγουντ είπε στο Page Six ότι έχουν απαθανατιστεί σε εστιατόρια και μαγαζιά του Μπέβερλι Χιλς.

Η φύση της σχέσης τους παραμένει ασαφής μέχρι στιγμής, οι φήμες ωστόσο οργιάζουν. Η Κικ αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ οι εκπρόσωποι του Άφλεκ δεν απάντησαν άμεσα στο αίτημα του Page Six. H 36χρονη ειναι, κόρη του πρώην προεδρικού υποψηφίου RFK 70 ετών και της πρώτης συζύγου του, Έμιλι Μπλακ

Περισσότερο γνωστή ως Κικ, η Καθλίν Αλεξάνδρα είναι ηθοποιός που έχει ενσαρκώσει μικρούς ρόλους σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του Curb Your Enthusiasm, με πρωταγωνίστρια τη μητριά της Σέριλ Χάινς, 58 ετών. Ο πιο πρόσφατος ρόλος της ήταν στο «Fear and Loathing in Aspen» του 2021.

Η Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό την Τρίτη, 20 Αυγούστου, μετά από μήνες έντονης φημολογίας για αξεπέραστα προβλήματα στον γάμο τους.

Ο χωρισμός του ζευγαριού βρισκόταν στα σκαριά εδώ και μήνες και η J.Lo ανέφερε ως επίσημη ημερομηνία χωρισμού τους την 26η Απριλίου, λίγες μόνο ημέρες πριν από τη σόλο εμφάνισή της στο Met Gala. Ως αιτία του χωρισμού τους, η τραγουδίστρια επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές».

Μία από αυτές τις διαφορές είναι πιθανότατα ότι ο Άφλεκ δεν μπορούσε να αντέξει τα διαρκή φώτα της δημοσιότητας στη σχέση τους. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν οτι το 2022 ο πρωταγωνιστής του «Argo» τρομοκρατήθηκε στον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι λόγω των παπαράτσι.

Μια πηγή από το περιβάλλον του Άφλεκ σχολίασε στο Page Six ότι δεν ντρέπεται για την ανάγκη του για ηρεμία και μοναξιά και είναι «περήφανος για το γεγονός ότι πάντα φρόντιζε και πάντα θα φροντίζει τον εαυτό του». «Ποτέ δεν έχει δώσει-και φαίνεται ότι ποτέ δεν θα δώσει τον εαυτό του ολοκληρωτικά σε ένα άλλο άτομο», πρόσθεσε η πηγή. Αυτό, φυσικά φαίνεται οτι αποτελούσε πρόβλημα για την Τζένφερ Λόπεζ, ιδιαίτερα μετά την επανασύνδεσή τους.

Πρόσωπο από το περιβάλλον της 55χρονης σταρ δήλωσε στο Page Six νωρίτερα τον Αύγουστο ότι νιώθει αμηχανία για τον αποτυχημένο γάμο τους , επειδή ήταν πεπεισμένη ότι αυτή τη φορά η σχέση τους θα μπορούσε να διαρκέσει.