Tζένιφερ Λόπεζ: Δεν ήθελε διαζύγιο από τον Μπέν Άφλεκ, όμως αισθάνεται ανακουφισμένη

Η Τζένιφερ Λόπεζ «δεν ήθελε διαζύγιο» από τον Μπεν' Αφλεκ αλλά «φαίνεται ανακουφισμένη» μετά την κατάθεση των σχετικών εγγράφων, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως την επομένη του πολύκροτου χωρισμού τους

H Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
H Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
ΑΡ
2'

Η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε από τον Μπεν Άφλεκ. Πηγή κοντά στην 55 χρονη ποπ σταρ είπε στο PEOPLE ότι «τα κάνει όσο καλύτερα μπορεί» σχεδόν μία εβδομάδα αφότου υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 20 Αυγούστου, δύο ακριβώς χρόνια μετά τον γάμο τους στη Τζόρτζια.

«Ήταν απίστευτα δύσκολο για εκείνη που ο Μπεν επέλεξε να απομακρυνθεί από τον γάμο τους και να συνεχίσει τη ζωή του, αφήνοντάς την πίσω», λέει η πηγή. «Δεν ήθελε διαζύγιο. Ήθελε να καταλάβει τα πράγματα. Αγαπούν ο ένας τον άλλον. Η Τζένιφερ δεν είναι ο τύπος που απλά τα παρατάει. Ήταν σχεδόν βασανιστήριο για εκείνη να περιμένει. Μετά την αίτηση διαζυγίου όμως, φαίνεται ανακουφισμένη», προσθέτει η πηγή.

«Η οικογένεια και οι φίλοι της συμφωνούν ότι ήταν η σωστή απόφαση», συνέχισε. «Είναι περιτριγυρισμένη από πολλή αγάπη και υποστήριξη. Θα είναι καλά. Είναι δυνατή και πάντα ξεπερνάει τις δυσκολίες»

Η Λόπεζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Άφλεκ σστο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες χωρίς την παρουσία δικηγόρου. Μετά την είδηση ​​της κατάθεσης διαζυγίου μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι «προσπάθησε πολύ σκληρά να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν και η καρδιά της είναι ραγισμένη».

Η απόφαση της ηθοποιού και τραγουδίστριας να καταθέσει τα έγγραφα του διαζυγίου της χωρίς δικηγόρο σηματοδοτεί μια κίνηση που είναι και ασυνήθιστη και δείχνει ότι «ήθελε απλώς να το κάνει» και να προχωρήσει, είπε ένας νομικός εμπειρογνώμονας στο PEOPLE.

Η Mέριλιν Τσίνιτζ Chinitz, συνργάτης στη νομική εταιρεία Blank Rome LLP που δεν συνδέεται με την υπόθεση, είπε σχετικά με την κατάθεση της Λόπεζ, «Νομίζω ότι πιθανότατα ήθελε απλώς να το κάνει αυτό, [ότι] υπήρχε πολύς δισταγμός και δεν ήθελε απλώς να πηγαίνει πίαω μπρος, και είπε "Προχωρώ, καταθέτω και το κάνω μόνη μου».

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους τον Απρίλιο του 2021, χρόνια αφότου έβγαιναν για πρώτη φορά και αρραβωνιάστηκαν, προτού αναβάλουν έναν προγραμματισμένο γάμο τον Σεπτέμβριο του 2003 και χωρίσουν τον Ιανουάριο του 2004.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή