Γεννητούρια στην άσφαλτο στις ΗΠΑ: Ο περιπετειώδης τοκετός και η βέρα που ξαναβρέθηκε σαν απο θαύμα

ΗΠΑ: «Όλα πήγαν καλά» λέει ένας περιχαρής μπαμπάς που έχασε τη βέρα του στον αυτοκινητόδρομο ενώ βoηθούσε να γεννηθεί το δεύτερο παιδί του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, εν μέσω κυκλοφοριακής συμφόρησης
2'

«Όλα θα μπορούσαν να έχουν πάει στραβά, και όλα πήγαν καλά», ήταν οι τελικές σκέψεις του Ντάνια Μαχότα που έγινε ξανά πατέρας. Όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγός του Ρεμπέκα, στην 40η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, ένιωσε τις συσπάσεις να γίνονται πιο γρήγορα και πιο δυνατά.

Καθ' οδόν από το σπίτι τους στο Μπρούστερ προς το νοσοκομείο στο Πλίμουθ, 56 λεπτά με το αυτοκίνητο στην κίνηση του καλοκαιριού κοντά στο Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης, τα νερά της Ρεμπέκα έσπασαν.

Η μικρή Σάμερ δεν άργησε καθόλου να έρθει και το κεφάλι του ήταν ήδη έξω μετά την επόμενη κιόλας συστολή. Καθώς αυτό συνέβαινε, ο Μαχότα σταμάτησε το όχημα στην άκρη του αυτοκινητόδρομου για να βοηθήσει. Η Σάμερ γεννήθηκε εκεί στον και η οικογένεια πήγε αμέσως στο νοσοκομείο με το νεογέννητο τυλιγμένο σε μια κουβέρτα.

Ο πατέρας μίλησε στο δίκτυο WCVB για μία από τις πιο δραματικές μέρες της ζωής του και εξήγησε ότι στο νοσοκομείο όπου ο Σάμερ ήταν υγιής και χωρίς επιπλοκές ότι η βέρα του είχε γλιστρήσει. Μέρες αργότερα, επέστρεψε στον αυτοκινητόδρομο για να αναζητήσει τον προσωπικό του θησαυρό.

«Την ώρα που ετοιμαζόμασταν να φύγουμε, κοίταξα κάτω και με τη χάρη του Θεού, τη βρήκα ακριβώς ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών μου. Μετακίνησα λίγο το γρασίδι και απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε στο WCVB. «Όλα θα μπορούσαν να έχουν πάει στραβά και όλα πήγαν καλά». Η ιστορία έφτασε στο GMA, όπου οι γονείς μοιράστηκαν κάποιες γνώσεις από την οδυνηρή εμπειρία τους στον αυτοκινητόδρομο.

«Θα θέλαμε απλώς να υπενθυμίσουμε σε όλους τους αναμένοντες γονείς ότι οι οδηγίες του νοσοκομείου για το πότε πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο δεν είναι πάντα συγκεκριμένες, και στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι νωρίτερα, επομένως ακολουθήστε το ένστικτό σας, αν καταλάβετε ότι συμβαίνουν πράγματα. !» έγραψαν μέσω email.