ΗΠΑ: Σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε - Νόμιζε πως δεν τον είχαν «βάλει» στη διαθήκη

Η αστυνομία λέει ότι ο Joseph DeLucia Jr σκότωσε τα τρία αδέρφια του και την ανιψιά του σε μια οικογενειακή συνάντηση στο σπίτι της μητέρας του στο Λονγκ Άιλαντ, λίγες ημέρες μετά την κηδεία της 95χρονης

ΗΠΑ: Σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε - Νόμιζε πως δεν τον είχαν «βάλει» στη διαθήκη
2'

Ένας άνδρας που πίστευε ότι τον έβγαλαν από τη διαθήκη της μητέρας του και δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι της, πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερα μέλη της οικογένειάς του προτού δώσει τέλος στη ζωή του, ανακοίνωσε η αστυνομία των ΗΠΑ.

Ο Joseph DeLucia Jr σκότωσε τα τρία αδέλφια του, Joanne Kearns, Frank DeLucia και Tina Hammond καθώς και την κόρη της τελευταίας, Victoria, σε μια οικογενειακή συνάντηση στο σπίτι της μητέρας τους.

Ο DeLucia Jr, 59 ετών, συνάντησε τους άλλους στο ακίνητο στο Syosset, περίπου 24 χιλιόμετρα ανατολικά της Νέας Υόρκης, δήλωσε τη Δευτέρα ο αρχηγός της αστυνομίας της κομητείας Nassau, Stephen Fitzpatrick. Ήταν μόλις τρεις ημέρες αφότου ετάφη η Theresa DeLucia, η οποία πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 95 ετών.

Αλλά αντί να συζητήσει την προγραμματισμένη πώληση του σπιτιού, όπου ο DeLucia Jr είχε ζήσει όλη του τη ζωή, ο μηχανικός αυτοκινήτων πυροβόλησε με 12 φυσίγγια από κυνηγετικό όπλο, σκοτώνοντας και τους άλλους.

Στη συνέχεια βγήκε στον μπροστινό κήπο «φωνάζοντας αδιακρίτως» για αυτό που μόλις είχε κάνει πριν σττρέψει το όπλο στον εαυτό του, είπαν οι αρχές προσθέτοντας ότι νόμιζε ότι «τον έβγαζαν από τη διαθήκη και ότι θα εκτοπιζόταν χωρίς να έχει να πάει πουθενά».

«Εξαιτίας αυτής της αντίληψης, αποφάσισε εκείνη την ημέρα να πάρει ένα γεμάτο κυνηγετικό όπλο Mossberg να τους πλησιάσει στο πίσω μέρος του σπιτιού και από την κουζίνανα ρίξει 12 πυροβολισμούς, χτυπώντας και τους τέσσερις πολλές φορές. Όλη η οικογένεια τώρα έχει φύγει».

Οι δύο αδερφές και ο αδερφός του ήταν όλες γύρω στα 60, ενώ η ανιψιά του ήταν 30 ετών είπε η αστυνομία. Και οι τέσσερις βρέθηκαν στο σπίτι, ενώ ο DeLucia Jr βρέθηκε έξω, είπε το News12. Και οι πέντε διαπιστώθηκαν νεκροί στο σημείο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
12:16ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Ζαχάρω