Κουέντιν Ταραντίνο: Αυτή είναι η αγαπημένη του ταινία - Δεν το περιμένεις με τίποτα

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει τις γνώσεις ενός κριτικού κινηματογράφου

Κουέντιν Ταραντίνο: Αυτή είναι η αγαπημένη του ταινία - Δεν το περιμένεις με τίποτα
1'

Εκτός από βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει τις γνώσεις ενός κριτικού κινηματογράφου και ομολογεί ότι αυτή είναι η δουλειά που θα έκανε αν δεν είχε γίνει σκηνοθέτης.

Ωστόσο, ίσως εκπλήξει τους θαυμαστές τους όταν μάθουν ότι ο σκηνοθέτης που είναι γνωστός για τις απίστευτα βίαιες ταινίες του είναι μεγάλος θαυμαστής ενός συγκεκριμένου franchise της Pixar.

Μιλώντας με τον Bill Maher στο podcast του Club Random, ο Ταραντίνο δήλωσε: «Δεν παρακολουθώ όλες τις ταινίες κινουμένων σχεδίων και άλλα τέτοια, αλλά είμαι μεγάλος θαυμαστής της τριλογίας Toy Story. Στην περίπτωση του Toy Story, το τρίτο είναι απλά υπέροχο. Είναι μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει ποτέ. Και αν έχετε δει τις άλλες δύο, είναι απλά καταστροφική».

Σύμφωνα με την express.uk, ο Ταραντίνο πρόσθεσε: «Αλλά το θέμα είναι ότι μετά από τρία χρόνια ή κάτι τέτοιο έκαναν ένα τέταρτο και δεν έχω καμία επιθυμία να το δω. Κυριολεκτικά τελείωσες την ιστορία όσο πιο τέλεια μπορούσες, οπότε όχι, δεν με νοιάζει αν είναι καλή. Εγώ τελείωσα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
12:16ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Ζαχάρω