Ισπανία: Τουρίστρια κατέγραψε υπάλληλο ξενοδοχείου να μυρίζει και να της κλέβει τα εσώρουχα

Η γυναίκα είχε πάει για διακοπές με τον γιο της

Ισπανία: Τουρίστρια κατέγραψε υπάλληλο ξενοδοχείου να μυρίζει και να της κλέβει τα εσώρουχα
2'

Μία σοκαριστική εμπειρία βίωσε μία μητέρα από την Βρετανία κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ισπανία.

Σϋμφωνα με το ρεπορτάζ της DailyMail, ο υπάλληλος του ξενοδοχείου -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της τουρίστριας – φέρεται να εισέβαλε στο δωμάτιό της και να έκλεψε εσώρουχά της. Μάλιστα ο υπάλληλος την είχε φέρει σε δδσκολη κατάσταση καθώς πριν από αυτό της είχε ζητήσει να βγουν για καφέ. Η γυναίκα, για να επιβεβαιώσει τις υποψίες της, κατέγραψε την πράξη του με κρυφή κάμερα.

Δείτε βίντεο:

Η Ράρα Άρμστρονγκ, από το Γκλούστερ της Αγγλίας, είχε πάει διακοπές στο Μπενιντόρμ μαζί με τον 11χρονο γιο της. Από την αρχή, δήλωσε πως ένιωσε άβολα όταν ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου ζήτησε το τηλέφωνό της και πρότεινε να πάνε για καφέ. Παρά την άρνησή της, ο άνδρας άφησε μια φιάλη Prosecco στο δωμάτιό της ως «συγγνώμη», γεγονός που την έκανε να υποψιαστεί περαιτέρω και να εγκαταστήσει το iPad του γιου της για να καταγράφει ό,τι συνέβαινε στην πόρτα του δωματίου όσο εκείνη και ο γιος της ήταν έξω για δείπνο.

Ο υπάλληλος κατεγράφη σε βίντεο να εισέρχεται στο δωμάτιο, να ψάχνει τα ρούχα της και να βγάζει από μία τσάντα κάτι που μοιάζει με εσώρουχο, το οποίο φαινόταν να μυρίζει πριν το βάλει στην πίσω τσέπη του.

«Ένιωσα φρικτά, ήταν σαν να παραβιάστηκε η προσωπικότητά μου. Ήμουν εκεί με τον γιο μου, και αυτός ο άντρας ήταν υποτίθεται υπάλληλος του ξενοδοχείου», δήλωσε η Άρμστρονγκ.

Η πρώτη της συνάντηση με τον υπάλληλο έγινε όταν πήγε στη ρεσεψιόν για να ρωτήσει γιατί δεν λειτουργούσε η κάρτα του δωματίου της. Εκείνος της ζήτησε να πάνε για καφέ, και όταν η Άρμστρονγκ αρνήθηκε, εκείνος ζήτησε τον αριθμό της.

Η Άρμστρονγκ ανέφερε το περιστατικό στο παρακείμενο ξενοδοχείο, όπου της δόθηκε νέο δωμάτιο για την τελευταία νύχτα των διακοπών της, πριν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο την επόμενη μέρα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή