Τραγωδία στο αεροδρόμιο της Ατλάντα: Έσκασε το λάστιχο αεροσκάφους και σκότωσε 2 εργαζόμενους

Το ελαστικό εξερράγη κατά την αφαίρεσή του με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα ένας υπάλληλος και ένας εργολάβος της Delta

Τραγωδία στο αεροδρόμιο της Ατλάντα: Έσκασε το λάστιχο αεροσκάφους και σκότωσε 2 εργαζόμενους
1'

Τουλάχιστον δύο εργαζόμενοι στην αεροπορική εταιρεία Delta Airlines σκοτώθηκαν και ένας τρίτος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από έκρηξη ελαστικού αεροπλάνου.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη γύρω στις 5 το πρωί της Τρίτης (τοπική ώρα) στον χώρο συντήρησης στο διεθνές αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον της Ατλάντα.

Το ελαστικό εξερράγη κατά την αφαίρεσή του με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα ένας υπάλληλος και ένας εργολάβος της Delta, ενώ το τρίτο άτομο επίσης υπάλληλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Η Delta Airlines εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο υπαλλήλων της.

Τα ονόματα των θυμάτων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

«Η οικογένεια Delta είναι συντετριμμένη για τον χαμό δύο μελών της ομάδας και τον τραυματισμό ενός άλλου μετά από ένα περιστατικό σήμερα το πρωί στην Ατλάντα Technical Operations Maintenance Facility (TOC 3)», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία.

«Έχουμε παράσχει την πλήρη υποστήριξή μας στα μέλη της οικογένειας και τους συναδέλφους σε αυτήν την απίστευτα δύσκολη στιγμή.

«Η οικογένεια Δέλτα είναι ευγνώμων για τη γρήγορη δράση των πρώτων ανταποκριτών και των ιατρικών ομάδων επί τόπου».

Το αεροπλάνο έφτασε στην Ατλάντα την Κυριακή από το Λας Βέγκας, σύμφωνα με τα αρχεία καταγραφής πτήσεων, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της έκρηξης του ελαστικού.

Το περιστατικό δεν επηρέασε τις πτήσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή