Tζένιφερ Λόπεζ: 'Έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τον Άφλεκ να ξεπεράσει τα «σκοτάδια» του

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξόδεψε χρόνο και ενέργεια για να εξασφαλίσει ότι ο Μπεν Άφλεκ ήταν ευτυχισμένος κατά τη διάρκεια του γάμου τους

H Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
H Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
Associated Press
2'

Η Λόπεζ πέρασε «πολύ χρόνο για να βεβαιωθεί ότι ο Μπεν ήταν ευτυχισμένος» πριν υποβάλει αίτηση διαζυγίου, αποκάλυψε καλά πληροφορημένη πηγή στο People. Η 55χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 20 Αυγούστου, αναφέροντας ως ημερομηνία χωρισμού τους την 26η Απριλίου.

Μια πηγή κοντά στη Λόπεζ είπε στο PEOPLE ότι «πέρασε πολύ χρόνο για να βεβαιωθεί ότι ο Μπεν ήταν χαρούμενος και είχε όλα όσα χρειαζόταν». «Ο τρόπος που τον φρόντιζε ήταν σχεδόν σαν να φροντίζει παιδί», συνεχίζει η πηγή. «Οι φίλοι της υπενθύμιζαν συνεχώς ότι δεν είναι υπεύθυνη για τα συναισθήματά του. Είναι πολύ κυκλοθυμικός και σκοτεινός μερικές φορές. Η Τζένιφερ εκτιμά τη ζωή με άλλο τρόπο. Είναι πολύ ευγνώμων για όλα.»

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ πέρασαν μεγάλο μέρος του καλοκαιριού χωριστά, με την ίδια να περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου της σε διακοπές στο εξωτερικό και στο Χάμπτονς, ενώ ο Άφλεκ έμενε ως επί το πλείστον στη Δυτική Ακτή.

lopez-affleck.jpg

Μια άλλη πηγή κοντά στην Τζένιφερ Γκάρνερ, την πρώην σύζυγο του Άφλεκ με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, είπε στο PEOPLE ότι ο Άφλεκ «ποτέ δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει καλά το άγχος». «Δεν έχει καλές δεξιότητες αντιμετώπισης του στρες. Απογοητεύεται εύκολα και τείνει να είναι κυκλοθυμικός. Όταν είναι χαλαρός και σε καλή διάθεση, είναι εκπληκτικό να είσαι κοντά του» λέει η πηγή. «Αλλά πιο συχνά, είναι αναστατωμένος ή απογοητευμένος».«Πολλές φορές, είναι απλώς κάτι μικρό στο οποίο κολλάει», προσθέτει η πηγή.

«Πραγματικά δεν καταλαβαίνει πώς η κακή του διάθεση επηρεάζει τους ανθρώπους γύρω του. Απλώς δεν είναι διασκεδαστικό να βρίσκεται κανείς γύρω από τέτοιου είδους αρνητισμό» Εν τω μεταξύ, μια άλλη πηγή είπε ότι ο ηθοποιός τα πάει καλά και είναι πολύ συγκεντρωμένος» μετά την κατάθεση διαζυγίου της Λόπεζ. «Συγκεντρώνεται όταν έχει δουλειά. Ήταν υπέροχος και όσον αφορά στα παιδιά. Κάνει ακριβώς αυτό που θέλει. Φαίνεται πολύ χαρούμενος».

Ο Άφλεκ εθεάθη πρόσφατα να δειπνεί με τον επί χρόνια φίλο του Mατ Ντέιμον και τη σύζυγό του Λουσιάνα στο Λος Άντζελες, ενώ οργιάζουν παράλληλα οι φήμες ότι έχει έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα με την Κικ Κένεντι, την 36χρονη κόρη του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, εν μέσω του πολυσυζητημένου διαζυγίου του με την Τζένιφερ Λόπεζ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή