Μάργκοτ Ρόμπι: Με φουσκωμένη κοιλίτσα στην Σαρδηνία, λίγο πριν γίνει μητέρα

Η Μάργκοτ Ρόμπι κάνει διακοπές με τον αγαπημένο της Τομ Ακερλέι στη Σαρδηνία λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί
H Mάργκο Ρόμπι
ΑΡ
3'

Η Μάργκοτ Ρόμπι και ο σύζυγός της Τομ Άκερλει απολαμβάνουν τις τελευταίες εβδομάδες ως ζευγάρι πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί μαζί. Η ηθοποιός και ο παραγωγός εμφανίστηκαν πιο χαρούμενοι από ποτέ καθώς εξερευνούσαν το Porto Cervo στο ιταλικό θέρετρο.

Κάποια στιγμή, η πρωταγωνίστρια πήρε μια σύντομη ανάσα και ακούμπησε το χέρι της στον πόδι της, εμφανώς κουρασμένη από την εγκυμοσύνη, ενώ ο σύζυγός της απαθανάτισε μερικά στιγμιότυπα στο τηλέφωνό του. Εμφανίστηκε απίστευτα κομψή με το σικ σύνολό της, φορώντας ένα φαρδύ λινό παντελόνι και μαύρα σανδάλια.

Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε η είδηση οτι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Τομ Άκερλει. Το ζευγάρι επιβεβαίωσε αργότερα τα νέα της εγκυμοσύνης. «Η οικογένεια σημαίνει πολλά και για τους δύο και ήξεραν από νωρίς στη σχέση τους οτι θέλουν να γίνουν γονείς ήταν κάτι που ήθελαν πραγματικά» είπαν πηγές στο People. «Το κρατούσαν κρυφό για λίγο, αλλά είναι χαρούμενοι που κυκλοφόρησε η είδηση».

Πολλές πηγές είχαν επιβεβαιώσει στο People τα συναρπαστικά νέα για το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα του δράματος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Suite Française το 2013. Άρχισαν να βγαίνουν το 2014, παντρεύτηκαν το 2016 και έγιναν συμπαραγωγοί σε μια σειρά από έργα, συμπεριλαμβανομένου του Hulu's Dollface, μέσω της εταιρείας παραγωγής τους LuckyCap Entertainment.

Γνωρίστηκαν ενώ δούλευαν στο Suite Française το 2013, όπου εκείνος ήταν βοηθός σκηνοθέτη και εκείνη ήταν μπροστά στην κάμερα. «Ήμουν η απόλυτα μόνη κοπέλα. Η ιδέα των σχέσεων με έκανε να θέλω να κάνω εμετό», είχε πει η Μάργκοτ Ρόμπι προηγουμένως στη Vogue για τον πρώιμο έρωτά τους.

«Και τότε αυτό με έπιασε. Ήμασταν φίλοι τόσο καιρό. Ήμουν πάντα ερωτευμένη μαζί του, αλλά σκέφτηκα, Ω, δεν θα με αγαπούσε ποτέ. Μην το κάνεις περίεργο, Μάργκο. Μην είσαι ανόητη και πες του ότι σου αρέσει. Και μετά συνέβη, και είπα, Φυσικά και είμαστε μαζί. Αυτό έγινε τόσο λογικό, όπως τίποτα ποτέ δεν είχε τόσο νόημα», είπε.

«Το πιο χρήσιμο πράγμα που έχω μάθει από άλλα ζευγάρια σε αυτόν τον κλάδο είναι ότι δεν πρέπει να περάσουν πάνω από τρεις εβδομάδες χωρίς να βλεπόμαστε», είπε στην Daily Telegraph το 2016. «Το να είσαι σε μια σχέση από απόσταση μπορεί να είναι πολύ δύσκολο όταν δεν βλέπεις το φως στο τέλος του τούνελ. Μπορεί να μπερδέψει το κεφάλι σου, οπότε ο κανόνας των τριών εβδομάδων είναι βασικός», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί μέχρι το 2017, σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μετά τον γάμο του. Έχουν συνεργαστεί ωστόσο αρκετά.

«Το να είσαι παντρεμένος είναι στην πραγματικότητα το πιο διασκεδαστικό ποτέ, η ζωή έγινε πολύ πιο διασκεδαστική κατά κάποιο τρόπο. Έχω την ευθύνη να είμαι γυναίκα κάποιου, θέλω να γίνω καλύτερη» είπε στον Porter το 2018.