Απίστευτο! Κι όμως είναι δίδυμες - Η μία ξανθιά γαλανομάτα κι η άλλη Ασιάτισσα

Ποια είναι η απάντηση στην σπάνια αυτή περίπτωση
1'

Υπό κανονικές συνθήκες κανείς δεν θα τις περνούσε για αδερφές. Η μία η Ζαμπρίνα έχει βορειοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, ξανθιά και γαλανομάτα και η Λίμπι ασιατικά, καστανά μαλλιά και μάτια.

Κι όμως η Ζαμπρίνα και η Λίμπι είναι αδερφές και μάλιστα δίδυμες, γεννημένες από την ίδια μητέρα.

Τα κορίτσια με τη βοήθεια της επιστήμης πήραν την απάντηση ότι το σπάνιο φαινόμενο ονομάζεται ετεροπατρική υπεργονιμοποίηση.

Μιλώντας στο TikTok , αποκάλυψαν ότι κατά τη διάρκεια του πανεπιστημίου, η μητέρα τους, έβγαινε με δυο άνδρες, που είχε ως αποτέλεσμα να γονιμοποιηθούν δύο ωάρια της, που σημαίνει ότι έμεινε έγκυος με δίδυμα που είχαν διαφορετικούς πατέρες.

Η ετεροπατρική υπεργονιμοποίηση είναι εξαιρετικά σπάνια στους ανθρώπους, αλλά συμβαίνει αρκετά συχνά με γάτες και σκύλους.

Και οι δύο πατεράδες των κοριτσιών κατέληξαν να έχουν την πλήρη επιμέλεια των κοριτσιών τους καθώς η μητέρα τους «δεν ήταν ικανή να γίνει γονιός μας» και οι μπαμπάδες αποφάσισαν να τις μεγαλώσουν ως ξαδέρφια.

«Δεν πίστευαν ότι μπορούσαμε να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες και δεν ήθελαν να μας το πουν σε νεαρή ηλικία», είπε η Λίμπι.

Στη συνέχεια, όταν ήταν 11 ετών, τους αποκάλυψαν την αλήθεια.

Η Λίμπι και η Ζαμπρίνα ζουν χωριστά η μία από την άλλη με τους πατέρες, αλλά βλέπονται συχνά.