Ισραήλ: Η πολεμική αεροπορία επιτέθηκε σε καταζητούμενο τρομοκράτη της Ισλαμικής Τζιχάντ

Ο Qasim ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη των επιχειρησιακών σχεδίων της Ισλαμικής Τζιχάντ στη Συρία και τον Λίβανο

Ισραήλ: Η πολεμική αεροπορία επιτέθηκε σε καταζητούμενο τρομοκράτη της Ισλαμικής Τζιχάντ
1'

H Ισραηλινή Αεροπορία χτύπησε και εξάλειψε τον τρομοκράτη Faris Qasim, καταζητούμενο τρομοκράτη στο τμήμα επιχειρήσεων της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμική Τζιχάντ, στην περιοχή των συνόρων Συρίας-Λιβάνου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Qasim ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη των επιχειρησιακών σχεδίων της Ισλαμικής Τζιχάντ στη Συρία και τον Λίβανο. Είχε κεντρικό ρόλο στη στρατολόγηση Παλαιστινίων τρομοκρατών στην τρομοκρατική οργάνωση Χεζμπολάχ που είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή τρομοκρατικών επιθέσεων από τον Λίβανο εναντίον του κράτους του Ισραήλ.

Τα τελευταία χρόνια, η τρομοκρατική οργάνωση Χεζμπολάχ, με ιρανική καθοδήγηση και χρηματοδότηση, στρατολογεί συστηματικά Παλαιστίνιους τρομοκράτες για να προωθήσει και να κατευθύνει τρομοκρατική δραστηριότητα εναντίον του κράτους του Ισραήλ από το έδαφος του Λιβάνου.

Επιπλέον τρομοκράτες της Ισλαμικής Τζιχάντ που ήταν καθ' οδόν από τη Συρία για να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές δραστηριότητες για την τρομοκρατική οργάνωση Χεζμπολάχ στο λιβανέζικο έδαφος, εξοντώθηκαν στο χτύπημα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή