Τραγωδία στη Βραζιλία: Ζευγάρι πήδηξε με το μωρό τους από τον 7ο όροφο για να γλιτώσει από τη φωτιά

Αρχίσαμε να τους φωνάζουμε να μην πηδήξουν, αλλά οι φλόγες τους τύλιξαν γρήγορα. Στο τέλος, πήδηξαν και πέθαναν ακαριαία», είπε αυτόπτης μάρτυρας για το περιστατικό 

Τραγωδία στη Βραζιλία: Ζευγάρι πήδηξε με το μωρό τους από τον 7ο όροφο για να γλιτώσει από τη φωτιά
DailyMail
1'

Τραγικό τέλος βρήκε ένα ζευγάρι στη Βραζιλία μαζί με το 2 μηνών μωράκι τους, αφού πήδηξε στο κενό από τον 7ο όροφο προκειμένου να μην καούν ζωντανοί.

Ο Luiz Evaldo Lima, η Graciane Rosa de Oliveira και ο δύο μηνών γιος τους Léo Oliveira de Lima, βρήκαν ακαριαίο θάνατο χθες (28/08) στη προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στη Βραζιλία. Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται, ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες η φωτιά ξέσπασε πολύ «γρήγορα και βίαια».

Η πυροσβεστική κατάφερε να απομακρύνει τους ενοίκους από τα διαμερίσματά τους, ενώ 15 άτομα οδηγήθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο λόγω εισπνοής καπνού. Δύο άλλα άτομα, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της Graciane, διασώθηκαν από το διαμέρισμα του ζευγαριού το πρωί της Τρίτης.

Το βίντεο με τις φλόγες να τυλίγουν το κτίριο

Κάτοικος που διαμένει σε γειτονικό διαμέρισμα και είδε τις φλόγες να τυλίγουν την κατοικία του ζευγαριού δήλωσε: «Είδαμε ένα ζευγάρι με ένα παιδί στο παράθυρο του έβδομου ορόφου. Αρχίσαμε να τους φωνάζουμε να μην πηδήξουν, αλλά οι φλόγες τους τύλιξαν γρήγορα. Στο τέλος, πήδηξαν και πέθαναν ακαριαία».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή