Οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ θα βρεθούν την ίδια εβδομάδα στη Νέα Υόρκη - Θα συναντηθούν;

Η συνεχιζόμενη ρήξη μεταξύ των αδελφών έχει προέλθει από τη βασιλική έξοδο του Χάρι και της Μαρκλ το 2020

Οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ θα βρεθούν την ίδια εβδομάδα στη Νέα Υόρκη - Θα συναντηθούν;
From left, Britain's Prince William, Prince of Wales, Kate, Princess of Wales, Prince Harry and Meghan, Duchess of Sussex wave to members of the public at Windsor Castle, following the death of Queen Elizabeth II on Thursday, in Windsor, England, Saturday, Sept. 10, 2022. (Kirsty O'Connor/Pool Photo via AP)
3'

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα μπορούσαν ενδεχομένως να βρίσκονται στη Νέα Υόρκη την ίδια στιγμή τον επόμενο μήνα, καθώς θα ασχολούνται με τις αντίστοιχες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Την Τετάρτη, εκπρόσωπος του δούκα του Σάσεξ δήλωσε στο Fox News Digital ότι ο Χάρι έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει στην εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και στην Εβδομάδα για το Κλίμα στη Νέα Υόρκη σε μια προσπάθεια «να προωθήσει μια σειρά από χορηγίες και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες του».

«Θα συμμετάσχει σε δεσμεύσεις με τα African Parks, το HALO Trust, το The Diana Award και το Travalyst», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. «Επιπλέον, θα προωθήσει το έργο του The Archewell Foundation, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που συνίδρυσε με τη σύζυγό του Μέγκαν, τη δούκισσα του Σάσεξ. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν καθώς πλησιάζει η εβδομάδα των εκδηλώσεων».

Η εκδήλωση ξεκινά στις 22 Σεπτεμβρίου και διαρκεί έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Συμπτωματικά, σύμφωνα με τον ιστότοπο του Earthshot Prize, ο παγκόσμιος περιβαλλοντικός διαγωνισμός του πρίγκιπα Ουίλιαμ και το Bloomberg Philanthropies θα συνδιοργανώσουν την τρίτη ετήσια Σύνοδο Κορυφής Καινοτομίας του Earthshot Prize στο ξενοδοχείο Plaza στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δεν είναι σαφές αν ο Γουίλιαμ θα παρευρεθεί στη φετινή εκδήλωση.

Η συνεχιζόμενη ρήξη μεταξύ των αδελφών έχει προέλθει από τη βασιλική έξοδο του Χάρι και της Μαρκλ το 2020.

Ως αιτία για την αποχώρηση του ζευγαριού αναφέρθηκαν οι αφόρητες, όπως τις χαρακτήρισαν, παρενοχλήσεις και οι ρατσιστικές συμπεριφορές των βρετανικών μέσων ενημέρωσης.

Ο Χάρι ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επισκεφθεί τον Κάρολο μετά τη διάγνωση του καρκίνου του μονάρχη τον Φεβρουάριο.

Ωστόσο, ο βασιλικός σχολιαστής Χίλαρι Φόρντουιτς δήλωσε τότε στο Fox News Digital ότι ο Χάρι φέρεται να μην είχε τη δυνατότητα να μείνει σε κανένα από τα βασιλικά σπίτια και δεν είχε συνάντηση με τον Γουίλιαμ.

Νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι, ο πρίγκιπας Χάρι απέφυγε μια ακόμη συνάντηση με τον εν διαστάσει αδελφό του.

Τον Ιούνιο, ο πρίγκιπας της Ουαλίας παρακολούθησε τον γάμο του Χιου Γκρόσβενορ, του δούκα του Γουέστμινστερ, και της Ολίβια Χένσον στον καθεδρικό ναό του Τσέστερ στη βόρεια Αγγλία.

Ενώ ο δούκας του Σάσεξ είχε προσκληθεί να παραστεί, ο Χάρι με λύπη αρνήθηκε σε μια προσπάθεια να αποφύγει μια «αμήχανη» συνάντηση με τον Γουίλιαμ, δήλωσε τότε ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας στο Fox News Digital.

«Ακόμα και αν ο Χάρι εμφανιζόταν και κρυβόταν στην πίσω σειρά, θα υπήρχε αρκετή κάλυψη από τον Τύπο και γενική υστερία για την παρουσία των δύο αδελφών στον ίδιο χώρο ώστε να επισκιάσει εντελώς τον γάμο», δήλωσε ο Κρίστοφερ Άντερσεν, συγγραφέας του βιβλίου «The King», στο Fox News Digital.

«Η παρουσία του Χάρι θα μετέτρεπε την όλη υπόθεση σε τσίρκο των μέσων ενημέρωσης και δεν ήθελε να το κάνει αυτό στον φίλο του», πρόσθεσε.

«Αν μάθαινε ότι ο Χάρι είχε αποδεχτεί την πρόσκληση, είναι πιθανό ότι ο Γουίλιαμ θα έκανε πίσω. Ο Χάρι το γνωρίζει αυτό».

«Αυτό είναι το μέλλον, φοβάμαι», κατέληξε. «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη προς το παρόν ότι ο Γουίλιαμ είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει έστω και λίγο».

Πηγή: Fox News

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή