Εξοργιστικό βίντεο: Kλείδωσαν στην τουαλέτα αεροπλάνου κοριτσάκι για να σταματήσει να κλαίει

Πλάνα δείχνουν το κοριτσάκι να κλαίει και να ουρλιάζει για να βγει από την τουαλέτα του μικρού αεροπλάνου

Εξοργιστικό βίντεο: Kλείδωσαν στην τουαλέτα αεροπλάνου κοριτσάκι για να σταματήσει να κλαίει
2'

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνει δύο γυναίκες να κλειδώνουν στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου ένα μικρό κοριτσάκι για να «εκπαιδεύσουν».

Πλάνα δείχνουν το κοριτσάκι να κλαίει και να ουρλιάζει για να βγει από την τουαλέτα του μικρού αεροπλάνου στην πτήση της Juneyao Airlines προς τη Σαγκάη στις 24 Αυγούστου, ενώ οι γυναίκες παρακολουθούν.

Το μικρό παιδί, το οποίο ταξίδευε με τους παππούδες του, φέρεται να έκλαιγε ασταμάτητα κατά τη διάρκεια της πτήσης και οι άνθρωποι στο αεροσκάφος είπαν ότι ήταν τόσο δυνατά, που ορισμένοι επιβάτες είχαν βάλει χαρτομάντιλα στα αυτιά τους για να εμποδίσουν τον θόρυβο και μετακινήθηκαν στο πίσω μέρος του αεροσκάφους.

Οι επιβάτες παραπονέθηκαν ότι οι παππούδες του μικρού κοριτσιού φαινόταν να μην έχουν ιδέα πώς να σταματήσουν το κλάμα της και οι προσπάθειες να της αποσπάσουν την προσοχή με ένα κινητό τηλέφωνο αποδείχθηκαν ανεπιτυχείς.

Στη συνέχεια, η γιαγιά φέρεται να έδωσε άδεια στις γυναίκες να τη βοηθήσουν να ηρεμήσει το παιδί.

Μία από τις δύο γυναίκες, η Γκου Τινγκ Τινγκ, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό της να μεταφέρει το μικρό παιδί στην τουαλέτα στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις πράξεις έγραψε: «Ήθελα απλώς να εκπαιδεύσω το παιδί και να αφήσω όλους να ξεκουραστούν».

kinezaki.jpg

Μόλις μπήκε στην τουαλέτα, το κορίτσι συνέχισε να κλαίει και να ουρλιάζει για τη γιαγιά της, αλλά τελικά σταμάτησε αφού οι γυναίκες της είπαν ότι μπορούσε να δει τη γιαγιά της μόνο όταν σταμάτησε να κλαίει.

Στο κοριτσάκι είπαν επίσης ότι μόνο αν έμενε σιωπηλή για τρία λεπτά, θα της επιτρεπόταν να βγει από την τουαλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι παρέμεινε σιωπηλό για τις υπόλοιπες δύο ώρες της πτήσης.

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, ενεπλάκη η αστυνομία απευθύνοντας ωστόσο μόνο συστάσεις στη γιαγιά, η οποία φέρεται να ταξίδευε με το παιδί για να το παραδώσει στον πατέρα του.

Το βίντεο του περιστατικού πυροδότησε μια διαδικτυακή συζήτηση σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των παιδιών σε δημόσιους χώρους, με πολλούς να επικρίνουν τις ενέργειες των γυναικών.

Σε ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρίας αναφέρεται πώς το περιστατικό ερευνάται εσωτερικά και πως θα μπορούσε η οικογένεια να ζητήσει βοήθεια από την αεροσυνοδό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή