Απίστευτο: «Λουκέτο» σε Αστυνομικό Τμήμα - Παραιτήθηκαν όλοι οι αστυνομικοί

Στα άκρα η σύγκρουση της Δημάρχου της πόλης με τους αστυνομικούς

Απίστευτο: «Λουκέτο» σε Αστυνομικό Τμήμα - Παραιτήθηκαν όλοι οι αστυνομικοί
Google Maps
1'

Η μικρή πόλη της Αλεξάνδρειας, στο Τενεσί, έχει ξεσηκωθεί λιγότερο από ένα μήνα μετά την εκλογή νέου δήμαρχου, αφού φέρεται να οδήγησε ολόκληρο το Αστυνομικό Τμήμα σε παραίτηση.

Η δήμαρχος Μπεθ Τριπ, η οποία ανέλαβε τα καθήκοντά της την 1η Αυγούστου, ζήτησε από την πόλη να κάνει λίγη «υπομονή», καθώς αντιμετωπίζει μια σειρά από ζητήματα που μαστίζουν την περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των καταγγελιών για το βρώμικο νερό της.

Μετά την εκλογή της, ο αρχηγός της αστυνομίας Τράβις Μπράιαντ κατηγόρησε την Τριπ ότι «ήθελε να ελέγξει το αστυνομικό τμήμα και δεν έχει εμπειρία».

Η δήμαρχος σε απάντησή της υποστήριξε ότι παρέλαβε χάος που προκλήθηκε από προηγούμενους εκλεγμένους αξιωματούχους στην πόλη και αρνήθηκε ότι «υποβαθμίζει» την αστυνομική δύναμη.

Είπε ότι οι πρώτες μέρες της θητείας της εξαντλήθηκαν στην προσπάθεια να βρει περισσότερους αστυνομικούς και επιμένει ότι «εργάζεται για λύση».

Η δήμαρχος εξελέγη ως η μόνη υποψήφια στο ψηφοδέλτιο, αν και άλλοι δύο διοργάνωσαν εκστρατείες εγγραφής, και κέρδισε με μόλις 88 ψήφους στη μικρή πόλη των περίπου 900 κατοίκων.

Μέχρι στιγμής όπως ισχυρίζεται η σύντομη θητεία της είναι μια δοκιμασία, καθώς όπως λέει κληρονόμησε πολλά ζητήματα για τα οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει.

Εκτός από το ότι έχασε την αστυνομική της δύναμη, η Τριπ αντιμετώπισε επίσης κατοίκους που είναι εξαγριωμένοι για το βρώμικο νερό της πόλης, το οποίο, όπως λέει, ήταν ένα πρόβλημα που είχαν και οι προηγούμενες διοικήσεις, αλλά δεν το διόρθωσαν ποτέ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή