«Ψυχροπολεμικό» κλίμα Ουίλιαμ και Χάρι - Πού συναντήθηκαν και δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Η τελευταία φορά που οι δυο τους βρέθηκαν μαζί ήταν για τη στέψη του βασιλιά, πριν από περισσότερο από ένα χρόνο

«Ψυχροπολεμικό» κλίμα Ουίλιαμ και Χάρι - Πού συναντήθηκαν και δεν αντάλλαξαν κουβέντα
2'

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι παρευρέθηκαν στην κηδεία του θείου τους την Τετάρτη, βάζοντάς τους για πρώτη φορά φέτος στον ίδιο χώρο εν μέσω της πικρής συνεχιζόμενης ρήξης τους.

Πηγές από το περιβάλλον του Χάρι είχαν επισημάνει ότι θα έχανε την τελετή στο Σνέτισαμ του Νόρφολκ για τον λόρδο Φέλοους, επικαλούμενος τις ανησυχίες του για την ασφάλειά του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά ο πρίγκιπας έκανε μια μυστική εξόρμηση από το Λος Άντζελες προκειμένου να παραστεί.

Παρά τις ελπίδες για ένα ξεπάγωμα των σχέσεων, οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν ότι τα αντιμαχόμενα αδέλφια έδειχναν να «κρατούν αποστάσεις», δεν μιλούσαν ο ένας στον άλλο και «κάθισαν χωριστά στο πίσω μέρος της εκκλησίας St Mary's αφού έφτασαν πολύ διακριτικά».

Ο λόρδος Φέλοους, ο οποίος πέθανε τον περασμένο μήνα, ήταν παντρεμένος με τη λαίδη Τζέιν Σπένσερ, αδελφή της μητέρας του Χάρι και του Γουίλιαμ, Νταϊάνα, και ήταν ο προσωπικός γραμματέας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η τελευταία φορά που οι δυο τους βρέθηκαν μαζί ήταν για τη στέψη του βασιλιά, πριν από περισσότερο από ένα χρόνο. Ωστόσο, κάθισαν χωριστά και δεν φωτογραφήθηκαν μαζί. Πριν από αυτό, είχαν φωτογραφηθεί για τελευταία φορά μαζί στην κηδεία της εκλιπούσας βασίλισσας το 2022.

Τα δύο αδέλφια έχουν μιλήσει ελάχιστα μεταξύ τους από τότε που ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο για τις ΗΠΑ και εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Η ρήξη επιδεινώθηκε από τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του Χάρι με ελληνικό τίτλο «Ρεζέρβα» τον περασμένο Ιανουάριο, το οποίο εξαπέλυε κατηγορίες εναντίον της οικογένειάς του.

Ο Χάρι ισχυρίστηκε ότι ο Γουίλιαμ χαρακτήρισε τη Μέγκαν «δύσκολη», «αγενή» και «απότομη» και μάλιστα τον κατηγόρησε ότι τον έσπρωξε σε ένα μπολ σκύλου.

Πηγή: DailyMail

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή