Μάθιου Πέρι: Ένοχος θα δηλώσει ο γιατρός του για την χορήγηση κεταμίνης

Ο Τσάβες είναι ο τρίτος που δηλώνει ένοχος για την υπόθεση του Μάθιου Πέρι 

Μάθιου Πέρι: Ένοχος θα δηλώσει ο γιατρός του για την χορήγηση κεταμίνης
Gregg DeGuire/ Film Magic
1'

Ο γιατρός Μαρκ Τσάβες που κατηγορείται για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, μαζί με τον συνάδελφό του Σαλβαδόρ Πλασένσια, πρόκειται να δηλώσει ένοχος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Guardian, Ο Τσάβες έχει έρθει σε συμφωνία με τους εισαγγελείς και αναμένεται να γίνει ο τρίτος που δηλώνει ένοχος για τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στον γνωστό ηθοποιό.

Ακόμη, με το γραφείο του εισαγγελέα συνεργάζεται και ο βοηθός του Πέρι, ο οποίος παραδέχτηκε πως βοήθησε τον ηθοποιό να προμηθευτεί την κεταμίνη και μάλιστα του έκανε την ένεση. Επίσης, με τον εισαγγελέα συνεργάζεται και ένας γνωστός του ηθοποιού ο οποίος παραδέχτηκε πως λειτουργούσε ως αγγελιοφόρος και μεσάζων των φαρμάκων.

Ύστερα από την παραδοχή του ο Τσάβες, θα έρθει αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών αν καταδικαστεί.

Ο 54χρονος Πέρι βρέθηκε αναίσθητος μέσα στο τζακούζι στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου 2023. Ο θάνατός του αρχικά θεωρήθηκε ατύχημα, ωστόσο η νεκροψία διαπίστωσε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από πνιγμό και χρήση κεταμίνης. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες συνεργαζόταν με τις ομοσπονδιακές αρχές σε ποινική έρευνα για τον θάνατο του ηθοποιού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή