Μάθιου Πέρι: Ένοχος θα δηλώσει ο γιατρός του για την χορήγηση κεταμίνης

Ο Τσάβες είναι ο τρίτος που δηλώνει ένοχος για την υπόθεση του Μάθιου Πέρι 
Gregg DeGuire/ Film Magic
1'

Ο γιατρός Μαρκ Τσάβες που κατηγορείται για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, μαζί με τον συνάδελφό του Σαλβαδόρ Πλασένσια, πρόκειται να δηλώσει ένοχος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Guardian, Ο Τσάβες έχει έρθει σε συμφωνία με τους εισαγγελείς και αναμένεται να γίνει ο τρίτος που δηλώνει ένοχος για τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στον γνωστό ηθοποιό.

Ακόμη, με το γραφείο του εισαγγελέα συνεργάζεται και ο βοηθός του Πέρι, ο οποίος παραδέχτηκε πως βοήθησε τον ηθοποιό να προμηθευτεί την κεταμίνη και μάλιστα του έκανε την ένεση. Επίσης, με τον εισαγγελέα συνεργάζεται και ένας γνωστός του ηθοποιού ο οποίος παραδέχτηκε πως λειτουργούσε ως αγγελιοφόρος και μεσάζων των φαρμάκων.

Ύστερα από την παραδοχή του ο Τσάβες, θα έρθει αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών αν καταδικαστεί.

Ο 54χρονος Πέρι βρέθηκε αναίσθητος μέσα στο τζακούζι στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου 2023. Ο θάνατός του αρχικά θεωρήθηκε ατύχημα, ωστόσο η νεκροψία διαπίστωσε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από πνιγμό και χρήση κεταμίνης. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες συνεργαζόταν με τις ομοσπονδιακές αρχές σε ποινική έρευνα για τον θάνατο του ηθοποιού.