Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρός 3χρονος - Ο παππούς που τον πρόσεχε χάζευε στο κινητό

Το παιδάκι παρακαλούσε τον παππού του για λίγη προσοχή
Supplied
1'

Οι φρικιαστικές εικόνες από κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που ένα μικρό παιδί πνίγηκε ενώ ο παππούς του ήταν απορροφημένος στο κινητό του τηλέφωνο.

Το περιστατικό της 28ης Αυγούστου έλαβε χώρα στο Fujian της Κίνας, όταν το μικρό αγόρι, τριών ετών, ρώτησε τον παππού του αν θα μπορούσαν να πάνε να πλύνουν τα παιχνίδια του στο ποτάμι μπροστά από το σπίτι τους. Ο ηλικιωμένος άνδρας, απορροφημένος στην παρακολούθηση του Douyin (η κινεζική εκδοχή του TikTok), δεν απάντησε επειδή ήταν αποσυντονισμένος και «δεν άκουσε».

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης δείχνουν τη δραματική στιγμή που το αγόρι περιπλανιέται στο ποτάμι και πέφτει μέσα. Ο ιστότοπος SOHA News ανέφερε ότι το μικρό αγόρι ρωτούσε τον παππού του ξανά και ξανά: «Να το πλύνουμε αυτό (το παιχνίδι) στο ποτάμι; Ας πάμε στο ποτάμι! Παππού, μπορούμε να το πλύνουμε στο ποτάμι;»!

Δυστυχώς, ο παππούς εξακολουθούσε να κάθεται στην καρέκλα, εστιάζοντας στο κλιπ στην οθόνη του κινητού του τηλεφώνου. Μετά την τραγωδία, η πενθούσα μητέρα του αγοριού δήλωσε: «Ο παππούς δεν έχει ιδέα για το τι συνέβη: «Είπε ότι ένιωθε στοιχειωμένος και δεν άκουσε τον εγγονό του να τον καλεί. Είπε επίσης ότι δεν ήξερε ότι κοιτούσε το τηλέφωνό του... Αυτό ήταν το τελευταίο βίντεο της ζωής του γιου μου.

Το πτώμα βρέθηκε αργότερα στο νερό. Τα παιχνίδια του ήταν επίσης εκεί.