Αντζελίνα Τζολί: Τι ονειρεύεται να κάνει όταν ενηλικιωθούν τα δίδυμα - «Όταν γίνουν 18 θα φύγω...»

Η Aντζελίνα Τζολί λέει ότι πρέπει να ζήσει στο Λος Άντζελες λόγω του διαζυγίου της με τον Μπραντ Πιτ, αλλά αποκαλύπτει πού θα ζήσει μόλις τα δίδυμα «κλείσουν» τα 18
H Αντζελίνα Τζολί
Associated Press
3'

Η Aντζελίνα Τζολί έκανε σπάνια σχόλια για την προσωπική της ζωή σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη συνέντευξη στο Hollywood Reporter, μιλώντας μεταξύ άλλων για την οικογένειά της και το συνεχιζόμενο διαζύγιο από τον πρώην Μπραντ Πιτ. Ενώ η Τζολί «μεγάλωσε» στο Λος Άντζελες, ως κόρη των ηθοποιών Γιον Βόιτ και Μαρσελίν Μπερτράντ, είπε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πόλη «επειδή πρέπει να είμαι εδώ μετά από διαζύγιο».

«Αλλά μόλις γίνουν 18, θα μπορέσω να φύγω», πρόσθεσε για τα δύο μικρότερα παιδιά που απέκτησε με τον Πιτ, τα 16χρονα δίδυμα Βίβιεν και Νοξ. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός συνέχισε αναφέροντας την επιθυμία της για «ιδιωτικότητα» για τη «μεγάλη οικογένειά της», η οποία περιλαμβάνει επίσης τα τέσσερα μεγαλύτερα παιδιά της: τον Mάντοξ 23 ετών τον Παξ, 20 ετών, τη Zαχάρα 19 ετών και τη 18χρονη Σιλό.

«Όταν έχεις μια μεγάλη οικογένεια, θέλεις να έχει ιδιωτικότητα, ειρήνη, ασφάλεια», είπε η Τζολί. «Έχω ένα σπίτι τώρα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, αλλά μερικές φορές αυτό το μέρος μπορεί να είναι ... η ανθρωπιά που βρήκα σε όλο τον κόσμο δεν είναι αυτή με την οποία μεγάλωσα εδώ»

Η σταρ είπε ότι μετά την αποχώρησή της από το Λος Άντζελες, «Θα περάσω πολύ χρόνο στην Καμπότζη», από όπου υιοθέτησε τον γιο της Μάντοξ το 2002. Επιπλέον, «Θα περάσω χρόνο επισκεπτόμενη τα μέλη της οικογένειάς μου όπου κι αν βρίσκονται στην κόσμο», πρόσθεσε.

Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ, 60 ετών, τον Σεπτέμβριο του 2016 μετά από δύο χρόνια γάμου, και οι διαπραγματεύσεις για την οριστικοποίησή του συνεχίζονται ακόμη σχεδόν οκτώ χρόνια αργότερα.

Ενώ η ηθοποιός αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το διαζύγιο στη συνέντευξή της στο THR, μια πηγή κοντά στον Πιτ είπε στο PEOPLE αυτή την εβδομάδα ότι είναι «πολύ σοκαριστικό» ότι η ίδια και ο ηθοποιός της ταινίας Wolfs εξακολουθούν να «μην μπορούν να βρουν λύση και να οριστικοποιήσουν το διαζύγιο».

«Ένας βασικός λόγος για τη δυστυχία τους πριν η Aντζελίνα υποβάλει αίτηση διαζυγίου ήταν οι συχνές συγκρούσεις τους για τη γονική μέριμνα των παιδιών τους», είπε η πηγή, προσθέτοντας ότι το πρώην ζευγάρι «είχε πάντα διαφορετικές προσεγγίσεις για τη ζωή γενικά», δεδομένου ότι ο Πιτ δεν μεγάλωσε στο Χόλιγουντ.

Ο δικαστικός αγώνας του ζευγαριού συνεχίζεται καθώς διαφωνούν για την επιμέλεια και τα οικονομικά, καθώς και για μια ξεχωριστή αγωγή σχετικά με το γαλλικό οινοποιείο Château Miraval.«Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν και οι δύο να βρεθούν στην ίδια σελίδα για να επιλύσουν τουλάχιστον τη συζυγική πλευρά των πραγμάτων όσο η υπόθεση Miraval συνεχίζεται».