H Έμμα Ρόμπερτς θέλει να γίνει...Mπρίτνεϊ Σπίαρς: Διεκδικεί τον ρόλο της ζωής της

Η ηθοποιός Έμμα Ρόμπερτς διεκδικεί τον ρόλο της ζωής της στην επερχόμενη βιογραφική ταινία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία είναι στα σκαριά.
H ηθοποιός Έμμα Ρόμπερτς
AP
1'

Η Έμμα Ρόμπερτς απάντησε στις φήμες που αναφέρουν πως είναι μία από τις πιθανές επιλογές για να υποδυθεί την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για την ποπ σταρ. Η ταινία θα είναι βασισμένη στο βιβλίο που κυκλοφόρησε η τραγουδίστρια πέρυσι τον Οκτώβριο, με τίτλο, «The Woman In Me».

Τα κινηματογραφικά δικαιώματά της βιογραφίας απέκτησε μετά από έναν «πόλεμο» προσφορών η Universal ενώ τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Jon M. Chu, σύμφωνα με το Deadline.

Η Felicia Culotta, πρώην βοηθός της Σπίαρς από το 1997 έως το 2007, πρότεινε σε συνέντευξή της στο TMZ την Ρόμπερτς στο πρωταγωνιστικό ρόλο. Επίσης ανέφερε για το καστ και την Ντρου Μπάριμορ και τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο μάλιστα του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Μόλις έγινε γνωστή αυτή η είδηση, η 33χρονη ηθοποιός Έμμα Ρόμπερτς, ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς - μοιράστηκε την αντίδρασή της στο Cosmopolitan. «Είναι το πραγματικό μου όνειρο να παίξω την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Είναι μια φήμη, αλλά ελπίζω ότι ίσως γίνει πραγματικότητα», δήλωσε η Ρόμπερτς.

Η 42χρονη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε πέρυσι τα απομνημονεύματά της «The Woman In Me», καταρρίπτοντας ρεκόρ πωλήσεων και πυροδοτώντας έναν πραγματικό «πόλεμο» προσφορών για τα κινηματογραφικά δικαιώματά τους.