Mπραντ Πιτ: Πέρασε ρομαντικές στιγμές με την Ινές ντε Ραμόν στον αμπελώνα του στη Γαλλία

Ο Μπραντ Πιτ και η αγαπημένη του, Ινές ντε Ραμόν περνούν χρόνο αυτό το καλοκαίρι στο γαλλικό του κάστρο, Μιραβάλ

Mπραντ Πιτ: Πέρασε ρομαντικές στιγμές με την Ινές ντε Ραμόν στον αμπελώνα του στη Γαλλία
AP
3'

Ο Μπραντ Πιτ και η φίλη του, η σχεδιάστρια κοσμημάτων, Ινές ντε Ραμόν, πέρασαν μέρος του καλοκαιριού στο γαλλικό οινοποιείο του, Chateau Miraval - το οποίο έχει βρεθεί στο επίκεντρο μιας συνεχιζόμενης διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί.

Ο Πιτ επισκέφτηκε μόνος τον κουμπάρο του Τζορτζ Κλούνεϊ και τη σύζυγό του Αμάλ Αλαμουντίν αυτόν τον μήνα στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας και εθεάθη να κάνει μοτοσικλέτα στην Ισλανδία. Κάνει επίσης γυρίσματα για την επερχόμενη ταινία του με τίτλο «F1».

1725098391498-227755761-brad-pitt.jpg

Αλλά η Page Six έμαθε ότι εξακολουθεί να πέρασε πολύ χρόνο με τη νέα εκλεκτή της καρδιάς του στο ησυχαστήριό του στη Γαλλία. Ο Πιτ και η ντε Ραμόν έχουν κάνει μόνο λίγες δημόσιες εμφανίσεις από τότε που συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2022, με μια πηγή να εικάζει ότι δεν θέλει να «εξοργίσει» την Τζολί.

Angelina-jolie-lefko-saten-forema.jpg

Η δικαστική διαμάχη τους για τον αμπελώνα των 1800 στρεμμάτων είναι επική. Αλλά στην ουσία, ο Πιτ ισχυρίζεται ότι έδωσε στην Τζολί το μισό οινοποιείο ως γαμήλιο δώρο, με τον όρο ότι αν ήθελε ποτέ να το πουλήσει, έπρεπε να τον ενημερώσει πρώτα. Η Τζολί πούλησε το μερίδιό της σε τρίτο μέρος και Πιτ ισχυρίζεται οτι παραβίασε τη συμφωνία τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις εκτάσεις του αμπελώνα το 2014.

Άλλες πηγές λένε οτι ο Πιτ είναι απλώς ένας ιδιωτικός τύπος. «Ζει τη ζωή του. Η Aντζελίνα έχει ήδη κάνει το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει, το οποίο είναι να χωρίσει τα παιδιά από τον πατέρα τους», λέει η πηγή.

Το εν διαστάσει ζευγάρι έχει μαζί έξι παιδιά: τον Maddox, 22, τον Pax, 20, τη Zahara, 19, τη Shiloh, 18, και τα δίδυμα Knox και Vivienne, 15 ετών Πολλά από αυτά έχουν απαρνηθεί το διάσημο επώνυμο του πατέρα τους. Νωρίτερα αυτό το μήνα αναφέρθηκε ότι ο ηθοποιός του «Fight Club» δεν έχει «σχεδόν καμία επαφή» με τα ενήλικα παιδιά του και κάνει «περιορισμένες επισκέψεις» στα μικρότερα παιδιά του, λόγω του προγράμματος γυρισμάτων του.

miraval.jpg

Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016 και από τότε το λαμπερό πρώην ζεύγος βρίσκεται σε αντιπαράθεση. Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού εκκρεμεί ακόμη - αν και και οι δύο είναι νομικά ελεύθεροι - και συνεχίζουν να λύνουν ζητήματα, όπως η επιμέλεια και τα οικονομικά.

Τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα που το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου και οι δύο έχουν ταινίες αυτή την εβδομάδα, διέκοψε τις πρεμιέρες έτσι ώστε να μη συναντηθούν τυχαία. Ο ηθοποιός του «Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ» και η ντε Ραμόν παρακολούθησαν το Βρετανικό Γκραν Πρι τον Ιούλιο και εκείνη τον συνόδευσε στην πρεμιέρα της ταινίας του «Babylon», τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον πρωταγωνιστή του «Vampire Diaries», τον Paul Wesley από το 2019 έως το 2023.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή